Start-arbejdsområdet er tomt

Løs problemet, hvis Start-arbejdsområdet i Illustrator er tomt.

Platform

Beskrivelse

Relevant operativsystem

Windows

Relevante produktversioner

November 2017- og marts 2018-udgaven (version 22.0.1 og 22.1)

Problem

Der vises et tomt Start-arbejdsområde i Illustrator. Følgende streng vises muligvis på titellinjen:

%CCX_FNFT_DIALOG_NAME

Løsning

1. Log af Creative Cloud på computeren.
  2. Afinstaller Creative Cloud på computeren vha. afinstallationsprogrammet til Creative Cloud.
  3. Geninstaller den nyeste version af Creative Cloud på computeren Download den her.
  4. Log på Creative Cloud på computeren
  5. Start Illustrator.