Løs problemet, hvis Start-arbejdsområdet i Illustrator er tomt.
Platform Beskrivelse
Relevant operativsystem Windows
Relevante produktversioner November 2017- og marts 2018-udgaven (version 22.0.1 og 22.1)

Problem

Der vises et tomt Start-arbejdsområde i Illustrator. Følgende streng vises muligvis på titellinjen:

%CCX_FNFT_DIALOG_NAME

start-workspace-is-blank_Ai_1

Løsning

1. Log af Creative Cloud på computeren.
  2. Afinstaller Creative Cloud på computeren vha. afinstallationsprogrammet til Creative Cloud.
  3. Geninstaller den nyeste version af Creative Cloud på computeren Download den her.
  4. Log på Creative Cloud på computeren
  5. Start Illustrator.