Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg InCopy?

Du kan downloade InCopy fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Hvorfor kan jeg ikke installere InCopy?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af InCopy?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere InCopy på en anden computer?

Du kan installere InCopy og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Herfra skal du klikke på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger og derefter klikke på Skift under Adgangskode. Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Grundlæggende InCopy

Kan jeg tilpasse layoutet af mit InCopy-arbejdsrum?

Ja. Læs mere om, hvordan man konfigurerer forskellige arbejdsrumelementer i InCopy, f.eks. værktøjslinjer, menuer og paneler, så de passer til den måde, du arbejder på.

Hvordan kan ændrer jeg visningen, så jeg kan se afsnitstegn?

Klik på fanen Galleri, Historie eller Layout øverst i redigeringsområdet for at ændre til en anden visning.

Hvordan får jeg vist hjælpelinjer?

Du kan aktivere gitre og hjælpelinjer vha. menuen Vis. Læs mere om konfiguration og anvendelse af rammer, gitre, linealer og hjælpelinjer.

Hvordan ændrer jeg skriftstørrelse eller udseende af teksten?

Vælg teksten, og brug derpå menuen Skriv eller tegnpanelet til at foretage de ønskede ændringer. Se sådan anvender du skrifttyper, hvor du kan læse mere.

Hvordan opretter jeg en tabelstil?

Læs mere om, hvordan man definerer tabel- og cellestile.

Arbejde med tekst

Hvordan tilføjer jeg tekst?

Du kan føje tekst til en InCopy-historie ved at indtaste, indsætte eller importere fra en anden fil.

Hvordan indsætter jeg særlige tegn og glyffer?

Vælg Type > Indsæt særligt tegn eller Type > Glyffer. Læs mere om at arbejde med glyffer og særlige tegn.

Hvordan ændrer jeg tekstjustering?

Markér teksten, og vælg en af justeringsknapperne i panelet Afsnit. Se Sådan justerer du tekst for at få flere oplysninger.

Kan jeg tilføje fodnoter?

Ja. Vælg Tekst > Indsæt fodnote. Læs mere i denne artikel om at arbejde med fodnoter.

Hvordan laver jeg tegn med sænket eller hævet skrift?

Du kan anvende et grundlinjeskift til at oprette tegn med hævet/sænket skrift på et par forskellige måder, afhængigt af den skrifttype, du bruger.

InCopy og InDesign

Hvordan konfigurerer jeg et arbejdsforløb mellem InCopy og InDesign?

Flere mennesker kan arbejde på samme InDesign-dokument samtidig vha. InCopy-arbejdsforløb. Læs mere om oprettelse og anvendelse af InCopy-arbejdsforløb.

Hvad er et administreret filarbejdsforløb?

Et administreret filarbejdsforløb bruger ekstramodulet LiveEdit Workflow til at administrere ændringer i delte filer blandt flere brugere. I denne oversigt kan du læse mere om et grundlæggende administreret filarbejdsforløb.

Hvordan deler jeg indhold, og hvordan arbejder jeg med administrerede filer?

En InDesign-bruger kan eksportere indhold til InCopy, hvilket skaber et link mellem de to programmer. Du kan åbne det delte indhold, eller den delte opgave, i InCopy og derefter se indholdet vha. panelet Opgaver.

Kan jeg justere arbejdsforløbopgaver efter den første konfiguration?

Ja. Læs mere om tilpasning af arbejdsforløb.

Hvad hvis vi ikke har adgang til den samme server?

Hvis du vil konfigurere et arbejdsforløb, men ikke alle har adgang til den samme server, kan du oprette og fordele opgavepakker i stedet for at lægge filerne på en delt server.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora