Når du klikker på en menu som Filer, Rediger, Objekt osv. i Illustrator-arbejdsrummet på en Windows-computer, forsvinder menuen.

Løsninger

1. Udskift indholdet i mappen CEP HTML Engine

1. Kopier indholdet fra mappen CEPHTMLEngine til et andet sted som en sikkerhedskopi (f.eks. en mappe på skrivebordet). Du kan se mappens placering nedenfor.

C:\Programmer\Adobe\Adobe Illustrator CC 2017\Support Files\Contents\Windows

2. Slet indholdet i den oprindelige mappe, når du har lavet kopien.

3. Download CEPHTMLEngine.zip på computeren:

Download

4. Udpak indholdet af den zip-fil, du downloadede i trin 3, i følgende mappe (det samme indhold, som du sikkerhedskopierede og slettede i det foregående trin):

C:\Programmer\Adobe\Adobe Illustrator CC 2017\Support Files\Contents\Windows

2. Kør kommandoen: netsh Winsock reset

1. Luk alle åbne programmer.

2. Vælg Start, og skriv CMD for at starte kommandoprompten.

3. Indtast følgende kommando: netsh Winsock reset

4. Tryk på Enter.

5. Luk vinduet med kommandoprompten.

6. Genstart computeren.

7. Start Adobe Illustrator CC.

3. Afinstaller Lavasoft Ad-ware

Problemet kan også opstå, hvis Lavasoft Ad-Aware-softwaren er installeret på din Windows-computer. Softwaren kan være installeret som en browserudvidelse eller som del af en anden softwarepakke (f.eks. ManyCam Software).

• Du kan løse problemet ved at afinstallere eller deaktivere Lavasoft-softwaren og/eller tilhørende software (f.eks. ManyCam Software).

Du kan se, hvordan du fjerner softwaren, på Lavasoft-webstedet.