For de fleste Creative Cloud-planer fornyes dit medlemskab automatisk. Hvis du vil deaktivere automatisk fornyelse, skal du blot annullere dit medlemskab.

Årsplan

Dit medlemskab fornyes automatisk hvert år på datoen for dit årsabonnement, indtil du annullerer det. Vi giver dig besked, når den årlige fornyelsesdato nærmer sig, og underretter dig om eventuelle ændringer, der kan træde i kraft.

Månedsplan

Du bliver hver måned opkrævet den oplyste pris på købstidspunktet, indtil du vælger at annullere. Dit månedlige gebyr kan blive ændret, men vi giver dig altid besked på forhånd.

Sådan deaktiveres automatisk fornyelse

Hvis du vil deaktivere automatisk fornyelse, skal du blot annullere dit medlemskab. Få mere at vide om, hvordan du annullerer dit medlemskab.

Sådan kan du se din fornyelsesdato

1. Gå til din Adobe ID-konto, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

2. Klik på Planer i øverste navigationslinje.

Planer
  3. I afsnittet Mine planer skal du klikke på Administrer plan.

Administrer plan
  4. Under Plan og betaling kan du se fornyelsesdatoen for dit abonnement under din plantype.

Fornyelsesdato