Deaktiver automatisk fornyelse

For de fleste Creative Cloud-planer fornyes dit medlemskab automatisk. Hvis du vil deaktivere automatisk fornyelse, skal du blot annullere dit medlemskab.

Hvornår fornyes min plan?

Årsplan

Dit medlemskab fornyes automatisk hvert år på datoen for dit årsabonnement, indtil du annullerer det. Vi giver dig besked, når den årlige fornyelsesdato nærmer sig, og underretter dig om eventuelle ændringer, der kan træde i kraft.

Månedsplan

Du bliver hver måned opkrævet den oplyste pris på købstidspunktet, indtil du vælger at annullere. Dit månedlige gebyr kan blive ændret, men vi giver dig altid besked på forhånd.

Kan jeg forhindre, at min plan bliver fornyet automatisk?

I øjeblikket kan du ikke forhindre, at din plan fornyes automatisk. Hvis du vil deaktivere automatisk fornyelse, skal du annullere dit medlemskab. Lær, hvordan du annullerer dit medlemskab.