Adobe Drive -laajennusta ei näy Suosikit-paneelissa

Adobe Drive -laajennus ei tule näkyviin Bridge CC 2015 -version Suosikit-paneeliin, kun se on asennettu (Windows ja Mac OS).

Ratkaisu: lisää laajennuskansio manuaalisesti

Jos Adobe Drive -laajennus ei tule näkyviin asennuksen jälkeen, lisää se Bridge CC 2015 -version Suosikit-paneeliin seuraavasti:

1. Kopioi kansio Adobe Drive Extension sijainnista:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Bridge CC Extensions/

2. Sijoita kopioitu kansio seuraavaan sijaintiin:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\

Mac OS X: /Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

3. Käynnistä Bridge uudelleen.