Bridge CS6:n Vie-paneeli on lakannut näyttämästä käytettävissä olevia palveluita.

Tuoteversiot, joita asia koskee

Adobe Bridge CS6 (versio 6.0)

Käyttöjärjestelmät

Windows ja macOS

Ratkaisu

Noudata alla olevia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi:

1. Jos Bridge CS6 on jo käynnissä, sulje se.

2. Siirry alla mainittuun kansioon:

• Windows: C:\Users\<käyttäjän nimi>\AppData\Roaming\Adobe\Bridge CS6\
    • Mac: /Käyttäjät/<käyttäjän nimi>/Kirjasto/Application Support/Adobe Bridge CS6/

Varmuuskopioi Vie-paneeli-kansio sijaintiin, jonka muistat helposti, kuten tietokoneen työpöydälle.

Kun varmuuskopiointi on suoritettu, poista Vie-paneeli-kansio yllä mainitusta Adobe Bridge CS6 -kansiosta.

3. Siirry alla mainittuun kansioon:

• Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Bridge CS6 (32- or 64-Bit)\PublishPanel\Factory\zxp\
    • Mac: Toimi seuraavasti:
      1. Siirry kohtaan /Ohjelmat/Adobe Bridge CS6/
      2. Kaksoisosoita Adobe Bridge CS6.app -tiedostoa ja valitse avautuvasta valikosta Näytä pakkauksen sisältö.
      3. Siirry sitten Adobe Bridge CS6 -sovelluksen sisällössä kansioon Contents/Resources/PublishPanel/factory/zxp/.
  4. Näet zxp-kansiossa seuraavat .zxp-tiedostot: Computer_Upload.zxp, Facebook_Upload.zxp, Flikr_Upload.zxp, Photoshop.com_Upload.zxp.

Varmuuskopioi kaikki .zxp-tiedostot.Varmuuskopioituasi tiedostot poista .zxp-tiedostot täältä.

5. Lataa alle liitetty Archive.zip-tiedosto ja pura se.

Lataa

Kopioi yksittäiset .zxp-tiedostot puretusta kansiosta ja liitä ne zxp-kansioon, joka mainittiin edellä vaiheessa 3.

6. Käynnistä Bridge CS6.

Palveluiden pitäisi nyt näkyä Vie-paneelissa.