Jos luottokorttilaskulla näyttää olevan kaksinkertainen veloitus, tarkista seuraavat mahdolliset syyt:

Oletko äskettäin ostanut tuotteen tai palvelun?

Lisäveloitus saattaa johtua äskettäin ostetusta tuotteesta tai palvelusta. Näet Tilaukset ja tuotteet -sivulta tietoja tuotteiden ja palveluiden tilauksistasi.

Oliko edellisen kuukauden maksussa ongelma?

On mahdollista, että edellisen kuukauden maksua ei voitu käsitellä, koska luottokorttitietosi olivat muuttuneet, tai pankki hylkäsi maksun muuten. Tässä tapauksessa sinulta on voitu veloittaa kaksi maksua: yksi edelliseltä ja toinen kuluvalta kuukaudelta. Tarkista pankista, oliko edellisen kuukauden laskun maksamisessa ongelmia.

Onko sinulla useita sähköpostiosoitteita tai Adobe ID -tunnuksia?

Jos sinulla on monta Adobe ID -tunnusta (sähköpostiosoitetta), olet ehkä hankkinut tuotteita erikseen eri Adobe ID -tunnuksilla samalla kortilla. Tarkista jokaisen Adobe ID -tunnuksesi tilaushistoria Tilaukset ja tuotteet -sivulla.

Oletko tehnyt tilauksen useita kertoja?

Olet saattanut vahingossa tehdä tilauksen kahdesti. Olet esimerkiksi saattanut kirjoittaa sähköpostiosoitteesi väärin ensimmäisellä tilausyrityksellä ja tehdä sitten uuden tilauksen oikealla sähköpostiosoitteellasi. Tässä tapauksessa ylimääräinen veloitus näkyy tilauksessa, jossa on virheellinen sähköpostiosoite.

Olet myös voinut maksaa toisen henkilön puolesta – esimerkiksi perheenjäsenen, työntekijän, ystävän tai työtoverin. Maksut näkyvät vastaanottamassasi laskussa.

Peruutitko jäsenyytesi?

Jos peruutat jäsenyyden, sinulta peritään peruutusmaksu tilausehtojen mukaisesti. Peruutusmaksu näkyy seuraavalla laskulla.