Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik InCopy downloaden en installeren?

U kunt InCopy uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Waarom wordt InCopy niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefkopie van InCopy downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Kom te weten hoe u een Creative Cloud-proefversie downloadt en installeert.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik InCopy op een andere computer installeren?

U kunt in InCopy en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accounts pagina met uw huidige Adobe ID en wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Kom te hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot de gratis voordelen van Creative Cloud en eventuele bestanden die u op uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom te weten hoe u uw Creative Cloud-abonnement annuleert en wat de Adobe-abonnementsvoorwaarden inhouden.

InCopy basisbeginselen

Kan ik de lay-out van mijn InCopy werkruimte aanpassen?

Hoe kan ik de weergave wijzigen zodat ik paragraafmarkeringen zie?

Klik op het tabblad Drukproef, Artikel of Lay-out bovenin het bewerkingsgebied om over te schakelen op een andere weergave.

Hoe kan ik hulplijnen weergeven?

Rasters en hulplijnen schakelt u in vanuit het menu Weergave. Meer informatie over het instellen en gebruik van kaders, rasters, linialen en hulplijnen.

Hoe kan ik de tekengrootte of de vormgeving van tekst wijzigen?

Selecteer de tekst en gebruik het menu Tekst of in het deelvenster Teken om de gewenste wijzigingen aan te brengen. Zie Het gebruik van lettertypen om meer te leren.

Hoe maak ik een tabelstijl?

Werken met tekst

Hoe kan ik tekst toevoegen?

U kunt tekst toevoegen aan een InCopy-artikel door te typen, te plakken of te importeren vanuit een ander bestand.

Hoe kan ik speciale tekens of symbolen invoegen?

Kies Tekst > Speciaal teken invoegen of Tekst > Symbolen. Meer informatie over het werken met symbolen en speciale tekens.

Hoe kan ik de tekstuitlijning wijzigen?

Selecteer de tekst en kies vervolgens een van de knoppen voor uitlijning in het paneel Deelvenster. Zie Tekst uitlijnen om meer te leren.

Kan ik voetnoten toevoegen?

Ja. Kies Tekst > Voetnoot invoegen. Meer informatie vindt u in dit artikel over het werken met voetnoten.

Hoe maak ik tekenssuperscript of subscript?

U past een verticale verplaatsing toe om superscript of subscript tekens toe op verschillende manieren, afhankelijk van het type lettertype dat u gebruikt.

InCopy & InDesign

Hoe kan ik een workflow tussen InCopy en InDesign opstellen?

Met InCopy-workflows kunnen meerdere mensen tegelijkertijd aan hetzelfde Indesign-document werken. Meer informatie over het maken en gebruiken van InCopy-workflows.

Wat is een workflow met beheerde bestanden?

Een workflow met beheerde bestanden gebruikt de LiveEdit-Workflowplug-in om wijzigingen in gedeelde bestanden met meerdere gebruikers te beheren. Lees dit overzicht om meer over een basis workflow met beheerdere bestanden te leren.

Hoe kan ik inhoud delen en met beheerde bestanden werken?

Een indesign-gebruiker kan inhoud van indesign naar InCopy exporteren. Op die manier kunt u een koppeling tussen de twee toepassingen maken. U kunt deze gedeelde inhoud of toewijzingen in InCopy openen en de inhoud vervolgens uitchecken via het Deelvenster Toewijzingen.

Kan ik de workflowtoewijzingen na de eerste instelprocedure aanpassen?

Ja. Meer informatie over het aanpassen van workflows.

Wat gebeurt er als we hebben geen toegang tot dezelfde server?

Als u een workflow wilt opstellen, maar niet heeft iedereen toegang tot dezelfde server, kunt u toewijzingspakketten aanmaken en verdelen in plaats van bestanden op een gedeelde server te zetten.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums