Er du en gjeldende Acrobat CLP-kunde som bruker Acrobat evigvarende programvare og har 100 eller flere plasser?
Finn ut hvorfor det nå er et godt tidspunkt for å oppgradere organisasjonen din til et Acrobat DC-abonnement. Tidsbegrenset tilbud.

Hvis organisasjonen din har kjøpt en Acrobat DC-lisens via en ETLA (Enterprise Term License Agreement) eller et VIP-program, kan du laste ned installasjonsprogrammene fra denne siden.Klikk på passende nedlastingskobling nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat Pro DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (875 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Last ned (775 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat Standard DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (875 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

* Flerspråklig installasjonsprogram; klikk her for å se listen over støttede språk

Engelsk – universal

Engelsk – Midtøsten-arabisk

Engelsk – Midtøsten-hebraisk

Japansk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Fransk

Fransk – Nord Afrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Brasiliansk portugisisk

Spansk

Svensk

Tsjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk