Hvis organisasjonen din har kjøpt en Acrobat DC-lisens via en ETLA (Enterprise Term License Agreement) eller et VIP-program, kan du laste ned installasjonsprogrammene fra denne siden.Klikk på passende nedlastingskobling nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Merk:

Hvis du allerede har installert Acrobat, velger du Hjelp> Se etter oppdateringer for å oppdatere programmet til den nyeste versjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppdatere en Adobe Acrobat-installasjon manuelt.

Acrobat Pro DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS (v10.12 og nyere)

Nedlasting (904 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Nedlasting (753 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

For Mac OS (v10.11 eller tidligere)

Nedlasting (692 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat Standard DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Nedlasting (904 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

Engelsk – universal

Engelsk – Midtøsten-arabisk

Engelsk – Midtøsten-hebraisk

Japansk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Fransk

Fransk – Nord Afrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Brasiliansk portugisisk

Spansk

Svensk

Tsjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk