Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe Audition-programmer.

Last ned og installer

laptop-download

Klikk på Last ned Audition nedenfor for å laste ned Audition. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for den kostnadsfrie prøveversjonen åpnes først. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Audition?

Du må logge på regelmessig for å validere lisensen – hver 30. dag for månedlige og årlige medlemskap. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere Audition. Hvis du vil vite mer, ser du Logge på for å aktivere Adobe-apper.

Kan jeg installere Audition på en annen datamaskin?

Du kan installere Audition og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Hvis du vil vite mer, se Logg på for å aktivere dine Adobe-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut en faktura fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.