Er du klar for å gjøre om prøveversjonen av Creative Cloud til et betalt Creative Cloud-medlemskap? Finn ut hvordan du går over til et kostnadsbelagt medlemskap, selv om prøveversjonen har utløpt.

Merk:

Hvis du vil laste ned prøveversjoner av Creative Cloud-applikasjoner, kan du se Laste ned og installere en prøveversjon av Creative Cloud.

Gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

Prøveperioden for Adobe Creative Cloud-medlemskapet starter den dagen du installerer applikasjonen, og hver applikasjon har sin egen prøveversjon. Du kan gjøre om prøveversjonen til et kostnadsbelagt medlemskap i løpet av prøveperioden eller etter at prøveperioden er utløpt.

Merk:

Prøveperioden for Creative Cloud-applikasjoner er sju dager.

1. Gå til www.adobe.com/no, og klikk Logg på i det øverste navigasjonsfeltet. Logg på med Adobe ID og passord, eller med konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

Hvis du allerede er logget på, klikker du på navnet ditt i det øverste navigasjonsfeltet.

Ruten for kontoadministrasjon vises.

Merk:

Kontroller at du bruker samme Adobe ID som du brukte da du installerte prøveapplikasjonene.

2. Klikk på Velg plan.

Velg plan
  3. Velg en medlemskapsplan, og klikk på Kjøp nå.

4. Se gjennom detaljene for medlemskapet, og klikk på Godta vilkår og betingelser.

5. Skriv inn betalingsinformasjonen, og klikk på Fortsett. Du vil motta en e-postbekreftelse på kjøpet.

Gjøre om en utløpt prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som ligger på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS), for å åpne Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Hvis du ikke ser Creative Cloud-ikonet, starter du Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på denne måten:

• Windows: Velg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Velg Go > Applications > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. I Apps-panelet klikker du på Kjøp nå ved siden av en utløpt applikasjon. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å velge en plan og kjøpe et Creative Cloud-medlemskap.

Feilsøke problemer med prøveversjoner