Last ned Acrobat 2020

Last ned installasjonsprogrammet for Acrobat Pro 2020 eller Standard 2020 nedenfor. Du må ha serienummeret ditt for å fullføre installasjonen. (Hvis du trenger annen installasjonsrelatert hjelp, klikker du på den aktuelle koblingen ovenfor.)

Se Finn serienummeret ditt for å finne serienumrene til de registrerte produktene dine.

Installasjonsprogram for Acrobat Pro 2020

For Windows For Mac OS (versjon 10.15 og nyere)

Last ned (717 MB zip-fil for flerspråklig installasjonsprogram*)
Last ned (661 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)
For Mac OS (versjon 10.14)
Last ned (661 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)
For Mac OS (versjon 10.13)
Last ned (660 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Installasjonsprogram for Acrobat Standard 2020

For Windows

For Mac OS

Last ned (717 MB zip-fil for flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

UE engelsk

IE engelsk

Fransk

Fransk-kanadisk

Tysk

Japansk

Spansk

NA spansk

Italiensk

Nederlandsk

Svensk

Kinesisk tradisjonell

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Installasjonsinstruksjoner

For Windows

For macOS

1. Last ned zip-filen og kopier den til hvilken som helst mappe på datamaskinen.
  2. Pakk ut zip-filen.
  3. Gå til Setup.exe-filen.
    Hvis du for eksempel har kopiert og pakket ut zip-filen til "Adobe"-mappen på skrivebordet, vil mappehierarkiet være:
    C:Brukere<brukernavn>Desktop/Adobe/Acrobat_2020_Web_WWMUIAdobe Acrobat/Setup.exe

4. For å starte installasjonen, dobbeltklikker du på Setup.exe-filen.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.
Merk: Ikke kjør Setup.exe-filen direkte fra zip-filen uten å pakke den ut. Det kan føre til feil under installasjonen.
  1. Dobbeltklikk på den nedlastede DMG-filen for å installere Acrobat-installasjonsvolumet.
  2. Åpne montert Acrobat-installasjonsvolum.
  3. Gå til Acrobat installer.pkg i volumet, og kjør det.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet