Du kan laste ned skrivebordsprogrammet Adobe Acrobat Pro DC, og finne ut hvordan Acrobat Pro DC kan ta arbeidet ditt til neste nivå – med en kostnadsfri prøveversjon. (Hvis du trenger annen nedlastings- og installasjonsrelatert hjelp, klikker du på den aktuelle koblingen ovenfor.)

Om den kostnadsfrie prøveversjonen av skrivebordsappen Acrobat Pro DC

Prøveversjonen inkluderer alle skrivebordsfunksjoner for Acrobat Pro DC, pluss et begrenset utvalg av Document Cloud-tjenester, inkludert muligheten til å fylle ut, signere og sende skjemaer på et nettbrett, lagre og dele filer på nett, og tilgang til nylig sette filer på tvers av enheter. Et betalt abonnement kreves for bruk av andre tjenester, inkludert muligheten til å få signaturer fra andre, sende og spore dokumenter på nett, og oppretting og eksport av PDF-er fra en nettleser eller en mobilenhet.

Slik laster du ned og installerer prøveversjonen av Acrobat Pro DC

Følg trinnene nedenfor basert på operativsystemet ditt.

1. Gjennomgå systemkravene og vanlige spørsmål for prøveprogrammet nederst på siden. Sørg for at datamaskinen oppfyller kravene. Klikk på Kom i gang.

2. Angi Adobe ID-en. Hvis du ikke har en Adobe ID, oppgir du e-postadressen din. Velg planen du vil kjøpe når prøveperioden er over, og klikk på Fortsett

Hva er en Adobe ID?

En Adobe ID sikrer og personliggjør opplevelsen din med Adobe-produkter og -tjenester. Kjøpene, medlemskapene og prøveversjonene av Adobe-produkter og -tjenester er tilknyttet Adobe ID-en. Du kan også bruke Adobe ID-en til å registrere Adobe-produkter, bestille produkter, spore ordrer, kontakte Adobes kundestøtte og delta på Adobe-forumer og -arrangementer.

Oppgi e-postadresse
  3. Skriv inn passordet for Adobe ID-en for å logge på, og klikk på Fortsett.

Merk:

For nye brukere vises faktureringssiden. Nye brukere blir bedt om å opprette passordet senere.

Faktureringssiden vises. Velg en betalingsmåte og fyll ut betalingsdetaljene. Klikk på Start kostnadsfri prøvevperiode.

Start kostnadsfri prøveperiode

Merk:

En binær installasjonsfil lastes ned. Det er ikke et fullstendig installasjonsprogram. Når du kjører filen, starter den faktiske nedlastingen.

4. Ordrebekreftelsessiden vises. Klikk på Kom i gang.

bestillingsbekreftelse
  5. Velg ditt gjeldende alternativ fra listen i de nødvendige feltene, og klikk deretter på Fortsett.

6. Følg fremgangsmåten nedenfor avhengig av nettleseren din:

Chrome

Du kan se den nedlastede exe-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Filnavnet er «Acrobat_DC_Set-Up.exe». Dobbelklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Chrome – en nedlastet fil vises nederst til venstre i vinduet.

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Klikk på Lagre fil.

Lagre fil-forespørsel i Firefox

b. Du kan se den nedlastede exe-filen med å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet.Filnavnet er «Acrobat_DC_Set-Up.exe». Dobbeltklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Nedlastede filer i Firefox

Merk:

Trykk på Ctrl + J, og åpne dialogboksen til Firefox Library. Du kan se den nedlastede exe-filen under Nedlastinger.

Internet Explorer

Du ser en beskjed nederst i vinduet som ber deg om å Lagre eller Kjøre filen. Klikk på Kjør og gå til neste trinn.

Merk:

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Windows Utforsker og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede installasjonsfilen.

Nedlastinger-mappe i Windows
  7. Beskjed om brukerkontroll vises. Klikk på Ja.

UAC-forespørsel i Windows

Installasjonsprogrammet starter nedlasting og installasjon av Acrobat.

8. I dialogboksen La oss komme i gang, klikker du på Fortsett.

La oss komme i gang
  9. Dialogen Kontroller nettleserdialogboksen vises. En ny nettleserfane åpnes for å logge på Adobe-kontoen. Følg instruksjonene på skjermen i nettleserfanen.

Sjekk nettleseren og logg deg på Adobe-kontoen om nødvendig
  10. Etter påloggingen, velg Acrobat ferdighetsnivå fra rullegardinlisten og klikk på Fortsett.

Velg Acrobat-ferdighetsnivå for rullegardinlisten
  11. Installasjonen starter og det tar noen minutter å fullføre.

Installasjonsfremdrift

Etter at installasjonen er fullført, åpnes Acrobat DC automatisk. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det.

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at Acrobat-abonnementet ditt ikke kan valideres, klikker du på knappen Fortsett med prøveversjon.

1. Gjennomgå systemkravene og vanlige spørsmål for prøveprogrammet nederst på siden. Sørg for at datamaskinen oppfyller kravene. Klikk på Kom i gang.

2. Angi Adobe ID-en.Hvis du ikke har en Adobe ID, oppgir du e-postadressen din. Velg abonnementsplanen du vil kjøpe når prøveperioden er over, og klikk deretter på Fortsett

Hva er en Adobe ID?

En Adobe ID sikrer og personliggjør opplevelsen din med Adobe-produkter og -tjenester. Kjøpene, medlemskapene og prøveversjonene av Adobe-produkter og -tjenester er tilknyttet Adobe ID-en. Du kan også bruke Adobe ID-en til å registrere Adobe-produkter, bestille produkter og spore bestillinger, kontakte Adobe kundestøtte, og delta på Adobe-forumer og -hendelser.

Oppgi e-postadresse
  3. Skriv inn passordet for Adobe ID-en for å logge på, og klikk på Fortsett.

Merk:

For nye brukere vises faktureringssiden. Nye brukere blir bedt om å opprette passordet senere.

Faktureringssiden vises. Velg en betalingsmåte og fyll ut betalingsdetaljene. Klikk på Start kostnadsfri prøvevperiode.

Start kostnadsfri prøveperiode
  4. Adobe Creative Cloud-nettsiden åpnes i en ny fane, og Acrobat DC-installasjonsfilen (.DMG) lastes ned.

5. På bakgrunn av hvilken nettleser du bruker, følger du instruksene nedenfor:

Safari

Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis nedlastinger øverst til høyre på vinduet. Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Safari – for å se den nedlastede filen, klikk på ikonet 'vis nedlastinger' øverst til høyre i vinduet.

Chrome

Du kan se den nedlastede DMG-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Filnavnet begynner på «acrobatproDC». Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Chrome – en nedlastet fil vises nederst til venstre i vinduet.

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Velg Lagre fil, og klikk deretter på OK.

Klikk på Lagre fil

b. Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet. Filnavnet begynner på «acrobatproDC». Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Klikk på Vis alle nedlastinger

Merk:

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Finder og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede DMG-filen.

Velg Nedlastinger i Finder
  6. Etter at DMG-filen kjøres i gang, ser du installasjonsskjermen for Adobe Acrobat. Dobbelklikk på installasjonsikonet for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk på ikonet for installasjonsprogrammet

Mac OS kan vise en varslingsmelding som den du ser under. Klikk på Åpne.

Varsel om åpning av en nedlastet fil

Merk:

Mac OS kan be deg om å logge på. Logg på med brukernavnet og passordet for Mac.

Angi passord
  7. I dialogboksen La oss komme i gang, klikker du på Fortsett.

La oss komme i gang
  8. Dialogen Kontroller nettleserdialogboksen vises. En ny nettleserfane åpnes for å logge på Adobe-kontoen. Følg instruksjonene på skjermen i nettleserfanen.

Sjekk nettleseren og logg deg på Adobe-kontoen om nødvendig

En bekreftelsesmelding vises i nettleseren etter pålogging.

Sjekk nettleseren og logg deg på Adobe-kontoen om nødvendig
  9. Etter påloggingen starter installasjonen av Acrobat DC og det tar noen minutter å fullføre. Installasjonsprogrammet installerer også Creative Cloud-skrivebordsappen.

Velg Acrobat-ferdighetsnivå for rullegardinlisten

Etter at installasjonen er fullført, åpnes Acrobat DC automatisk. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det.

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at Acrobat-abonnementet ditt ikke kan valideres, klikker du på knappen Fortsett i prøvemodus. Neste gang du åpner Acrobat og logger på, vil valideringsproblemet være løst.

Konverter prøveversjonen av Acrobat Pro DC til et fullt abonnement

Når prøveperioden utløper, blir du automatisk belastet for den valgte abonnementsplanen.

Hvis du vil fornye abonnementet manuelt, ser du denne artikkelen: Hvordan kjøper jeg Acrobat eller fornyer abonnementet mitt?