Lær mer om kompatibiliteten mellom de nyeste Creative Cloud 2019-appene og Windows- og MacOS-operativsystemene.

Ved å fokusere vårt utviklingsarbeid på moderne versjoner av Windows- og Mac-operativsystemer, kan vi konsentrere oss om å utvikle funksjonene og funksjonaliteten dudu ønsker,samtidig som vi sikrer topp ytelse fra moderne maskinvare.For å dra nytte av den kontinuerlige utviklingen innen maskin- og programvare støttes ikke lenger Creative Cloud 2019-apper på enkelte eldre OS-versjoner. Du kan  ikke installere eller kjøre Creative Cloud 2019-apper med mindre du har en støttet versjon av Windows eller macOS.

Creative Cloud 2019-apper er tilgjengelige for Windows 7, Windows 10 eller nyere, og MacOS Sierra 10.12 eller nyere. 2019-versjoner av Digital Video-produkter krever de nyeste versjonene av Windows 10 og MacOS Sierra eller nyere. Windows 8.1 eller tidligere Windows 10-versjoner støttes ikke.

Hvis du vil ha mer informasjon om hver Creative Cloud-app, ser du Systemkrav for Creative Cloud.

Merk:

Hvis du kjører Windows 8.1, Windows 10 v1511 og v1607 eller Mac OS 10.11 (El Capitan), kan du fortsette å kjøre og installere tidligere versjoner av Creative Cloud-apper.

Creative Cloud-skrivebordsappen, som brukes til å administrere programinstallasjoner, støttes fortsatt på Windows 7 eller nyere og Mac OS X v10.9 ellernyere.Så hvis du ikke kan oppgradere operativsystemet akkurat nå, kan du fortsette å bruke tidligere versjoner av Creative Cloud-apper.

Fremtidige versjoner av Creative Cloud støtter ikke Windows 7.

Oppgradere operativsystemet

macOS

For å dra nytte av de nyeste operativsystemfunksjonene og -teknologiene krever Creative Cloud 2019-apper macOS Sierra (10.12) eller nyere. Hvis du har en tidligere versjon av Mac OS X, tilbyr Apple en kostnadsfri oppgradering til macOS High Sierra (10.13).

Klikk her for å laste ned nyeste oppdateringen
Klikk på bildet for å starte oppdateringsprosessen

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppdatere til MacOS High Sierra.

Windows 10

For dra nytte av de nyeste operativsystemfunksjonene -og -teknologiene gir krever Creative Cloud 2019-apper oppgradering til Windows 10 Creators (versjon 1703) eller nyere. Hvis du har en eldre versjon av Mac OS X, tilbyr Apple en kostnadsfri oppgradering til den nyeste versjonen av Windows 10.

Klikk her for å installere den nyeste oppdateringen
Klikk på bildet for å starte oppdateringsprosessen

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Slik oppgraderer du til den nyeste versjonen av Windows 10.

Windows 8.1

Den nyeste versjonen av Creative Cloud-appenestøtterikke Windows 8.1. Microsoft avviklet vanlig støtte for Windows 8.1 i januar 2018.

Hvis du ønsker å dra nytte av fordelene med de nyeste funksjonene i Creative Cloud 2019-appene, må du oppgradere operativsystemet til en versjon som er kompatibel med Windows 10. Hvis du ikke kan oppgradere til Windows 10 akkurat nå, kan du fortsette å jobbe med tidligere versjoner av Creative Cloud-apper. Du vil imidlertid ikke kunne bruke nye apper som Premiere Rush eller Adobe XD.

Hvis du vil finne ut mer om oppgraderingsalternativer for Windows 8.1, kontakter du Microsofts kundestøtte eller Microsoft-forhandleren.

Windows 7

De nyeste versjonene av video-og lydverktøyene fra Adobe krever at du har Windows 10 (versjon 1703 eller nyere).Ytelse og stabilitet er førsteprioritet for alle våre brukere. Verktøyene våre gir deg en optimal opplevelse når du kjører dem på den gjeldende versjonen av Windows 10.

Generell støtte for Windows 7 ble avviklet i 2015. Hvis du vil ha mer informasjon om Windows-støtte, ser du dataarket om livssyklusen til Windows.

Hvis du vil finne ut mer om oppgraderingsalternativer for Windows 7, kontakter du Microsofts kundestøtte eller Microsoft-forhandleren.

Hvis enheten din ikke er kompatibel med de oppførte operativsystemene, bør du vurdere å oppgradere maskinvaren. Enkeltmedlemmer av Adobe Creative Cloud i USA, som har enheter med inkompatible operativsystemer, kan benytte seg av disse spesialtilbudene fra Adobes partnere for å oppgradere enhetene og operativsystemene sine.

Hvis Creative Cloud-kontoen din administreres på en bedriftskonto, kontakter du Creative Cloud-administratoren eller organisasjonens innkjøpsteam for å oppgradere enheten din.

Forsiktig!

Sørg for at alle tredjepartsverktøyene, plugin-modulene og appene er kompatible og støttet på OS-versjonen du oppgraderer til.

Vanlige spørsmål

Hvorfor kan jeg ikke installere nye apper som Adobe XD eller Adobe Premiere Rush?

Noen apper som Adobe Rush, Adobe XD og Adobe Lightroom krever nyere operativsystemer. Hvis operativsystemet ditt ikke støttes, markerer Creative Cloud-skrivebordsappen disse appene som inkompatible. Du må oppgradere operativsystemet for å installere og bruke disse appene.

Hvis enheten din ikke er kompatibel med de oppførte operativsystemene, bør du vurdere å oppgradere maskinvaren. Adobe Creative Cloud-medlemmer i USA, som har enheter med inkompatible operativsystemer, kan benytte seg av disse spesialtilbudene fra Adobes partnere for å oppgradere enhetene og operativsystemene sine.

Hvis Creative Cloud-kontoen din administreres på en bedriftskonto, kontakter du Creative Cloud-administratoren eller organisasjonens innkjøpsteam for å oppgradere enheten din.

Finnes det en metode for å installere Creative Cloud 2019-apper på eldre operativsystemer?

Adobe verken støtter eller anbefaler at du installerer Creative Cloud 2019-apper på operativsystemversjoner som ikke støttes.

Video- og lydapper i Creative Cloud 2019 er ikke kompatible med det gjeldende operativsystemet mitt. Hva skal jeg gjøre?

De nyeste versjonene av video- og lydverktøyene fra Adobe krever Windows 10 (versjon 1703 eller nyere) eller macOS 10.12 (eller nyere). Dette gjelder for Creative Cloud 2019-utgivelsen av Adobe Media EncoderAfter EffectsAuditionCharacter AnimatorPrelude og Premiere Pro.

Du finner mer detaljert informasjon om systemkravene for Adobes video- og lydverktøy i dette blogginnlegget.

Jeg forventet en feilretting, men operativsystemet mitt er ikke kompatibelt med den nyeste versjonen. Hva skal jeg gjøre?

For å kunne bruke det nyeste programmet med feilrettingene må du oppgradere operativsystemet til et kompatibelt system. Hvis du ikke vil oppgradere systemet, kan du fortsette å bruke den tidligere versjonen av programmet.

Jeg kan ikke bruke appen jeg nettopp har kjøpt, fordi jeg ikke kan oppgradere operativsystemet. Hva gjør jeg?

Hvis du ikke kan oppgradere operativsystemet akkurat nå, kan du installere disse appene på en annen kompatibel datamaskin. Du kan bruk dine Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner.

Abonnementet lar deg også bruke tidligere versjoner som fortsatt fungerer med det gjeldende operativsystem.

Hvis du har en enkeltappplan som ikke er kompatibel, kan du Bytte planen mot en kompatibel app.