Oppdatere kontoprofilen

Endre informasjon i kontoprofilen din, for eksempel profilnavnet, bildet, e-postadressen eller mobilnummeret.

Slik oppdaterer du kontoprofilen din

1. Få tilgang til kontoinformasjonen ved å klikke på den aktuelle koblingen nedenfor:

2. Hvis du blir bedt om det, logger du på Adobe-kontoen din.

3. Gjør de nødvendige endringene, og klikk på Lagre.

Merk:

Når du legger til en sekundær e-postadresse for første gang, sendes det en kobling for bekreftelse til den sekundære e-postadressen. Klikk på bekreftelseskoblingen, og skriv inn Adobe ID-passordet ditt for å bekrefte.