Logge på uten passord

Er du lei av å måtte huske passordet til Adobe-kontoen din? Last ned Adobe Account Access-appen for å logge deg på en hvilken som helst Adobe-konto med ett trykk i stedet for et passord.

Hva er Adobe Account Access?

Adobe Account Access er en mobilapp som forenkler pålogging på Adobe-applikasjonene og Adobe-kontoen din. Den bruker telefonen din til å bekrefte identiteten din, slik at du ikke trenger å oppgi Adobe-passordet ditt når du logger på. Når du logger på Adobe, ber appen deg om å godkjenne påloggingen på telefonen. Når du trykker i applikasjonen, sendes bekreftelsen tilbake til Adobe for å fullføre påloggingen.

Adobe Account Access-appen

Med Adobe Account Access kan du logge på sikkert ettersom ansiktet eller fingeravtrykket ditt eller en PIN-kode er nødvendig for å låse opp telefonen.

Adobe Account Access er foreløpig ikke tilgjengelig for Federated-kontoer.

Slik laster du ned og konfigurerer Adobe Account Access

Adobe Account Access er tilgjengelig for iOS og Android.

1. Last ned applikasjonen via koblingene nedenfor.

2. Åpne appen og følg deretter instruksjonene på skjermen for å konfigurere den.

Slik logger du på uten passord

Med Adobe Account Access kan du logge på med et trykk i stedet for et passord. Du kan bruke denne appen til å logge på applikasjoner (for eksempel Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator), nettsteder (adobe.com eller account.adobe.com) eller tjenester fra Adobe (Adobe Fonts eller Adobe Stock).

1. Forsikre deg om at du har konfigurert Adobe Account Access.

2. Skriv inn e-postadressen din og velg Fortsett.

Påloggingsskjerm

Du ser følgende skjermbilde.

Venter på godkjenning-skjerm

3. Trykk på Godkjenn i varselet du får på mobilen eller i applikasjonen. (Hvis du ikke har bedt om å logge på, velger du Avvis.)

Trykk på Godkjenn for å fortsette påloggingen

Godkjenn pålogging

Når du har godkjent forespørselen, blir du logget på automatisk.

Fikk du ikke noe varsel? Prøv å starte applikasjonen på telefonen din. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve trinnene i Vanlige spørsmål.

Slik deaktiverer du Adobe Account Access

1. I delen Totrinnsverifisering deaktiverer du Logg på med Adobe Account Access-applikasjonen.

Deaktiver Adobe Account Access-appen

2. Bekreft at du vil deaktivere Adobe Account Access-applikasjonen.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke fikk varselet, kan du åpne Adobe Account Access for å godkjenne. Hvis dette ikke fungerer, kan du skrive inn koden manuelt:

Åpne appen for å godkjenne påloggingen

I Adobe Account Access på telefonen velger du Godkjenn for å logge på. (Hvis du ikke har bedt om å logge på, velger du Avvis.)

Trykk på Godkjenn for å fortsette påloggingen
Godkjenn påloggingen ved å åpne appen

Angi koden manuelt

I dialogboksen for pålogging velger du Skriv inn koden. Deretter skriver du inn koden du får i Adobe Account Access for å logge på.

Skriv inn koden manuelt

Fikk du ikke noe varsel på Xiaomi Android-telefonen din? Da har du sannsynligvis ikke aktivert pushvarsler på Xiaomi-telefonen. Se denne siden for informasjon om aktivering av disse.

Du får denne feilmeldingen når du prøver å installere appen på en mobilenhet som ikke støtter maskinvarekryptering eller sikker låsing av telefonen med ansiktsgjenkjennelse, fingeravtrykk-sensor, eller PIN.

For å fikse denne feilen, skal du installere appen på mobilenheten med iOS-versjoner 11 og nyere eller Android-versjoner 6 eller nyere. Du bør også holde programvaren på mobilen oppdatert.

For å øke sikkerheten ytterligere kan du av og til bli bedt om å bekrefte og sjekke et tall fra appen din opp mot det du ser på påloggingsskjermen. Dette skjer vanligvis når du logger på fra en ny enhet eller et ukjent sted.

Adobe Account Access har følgende systemkrav:

• Mobilen din må bruke en lås med ansikts- eller stemmegjenkjenning, PIN-kode eller fingeravtrykk (også kalt biometrisk autentisering).
  • Mobilen din bruker iOS-versjoner 11 og nyere eller Android-versjoner 6 eller nyere.

Hvis du ikke har tilgang til telefonen din, kan du velge å motta koden på en annen måte for å godkjenne påloggingen.

1. Skriv inn e-postadressen din og velg Fortsett.

Påloggingsskjerm

2. I det neste skjermbildet velger du Velg en annen måte å logge på.

Velg en annen måte å logge på

3. Velg alternativet for å motta koden på e-post.

Velg en autentiseringsmetode

4. Skriv inn bekreftelseskoden du mottok på e-post.

Velg en autentiseringsmetode

5. Skriv inn passordet ditt i neste skjermbilde, og velg Fortsett.

Du er nå pålogget.