Enkle løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Merk:

For å opprette en Adobe ID-konto og for generell informasjon om å bruke din Adobe ID-konto se Administrere Adobe ID-kontoen.

Glemt passordet

Hvis du har glemt passordet, eller du får feilen «Adobe ID og passord samsvarer ikke,» kan du tilbakestille passordet via e-post eller telefon. Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet:

1. Klikk på Glemt passord i påloggingsvinduet.

Forgot-Password
  2. I vinduet Glemt passord oppgir du e-postadressen som er tilknyttet Adobe ID-en din, og klikker på Neste.

Angi e-postadressen som er tilknyttet Adobe-ID-en din

Merk:

Får du ikke fjernet teksten som kommer opp i feltet for e-postadresse? Bare klikk på feltet og start å skrive.

Hvis du får feilen «Den angitte e-postadressen stemmer ikke overens med noen av de registrerte kontoene», prøver du en annen e-postadresse. Kontakt oss hvis du ikke husker e-postadressen din.

3. I vinduet Tilbakestill passordet velger du hvordan du vil tilbakestille passordet ditt: Ved å bruke e-post eller telefon, og så klikker du på Neste.

Merk:

Hvis du ikke har et telefonnummer knyttet til din Adobe ID-konto, vil du ikke se vinduet Tilbakestill passord. I stedet sendes en melding til e-postadressen du oppga i trinn 3. For å legge til et telefonnummer for kontotilbakestilling, se Administrer Adobe ID-konto.

Tilbakestill passord – alternativer

Hvis du velger å tilbakestille passordet ditt ved å bruke e-post, vil Adobe sende en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet. Hvis du velger å tilbakestille passordet ditt ved å bruke telefonen, sender Adobe en verifiseringskode til det registrerte telefonnummeret ditt.

Merk:

Hvis du ikke finner e-postmeldingen fra Adobe i innboksen, bør du sjekke i spam- eller søppelpostmappen. Du kan også lese Mottok ikke forventet e-post fra Adobe. Har du ikke tilgang til e-posten? Se Ikke tilgang til e-post.

4. Hvis du velger å tilbakestille passordet med telefonnummeret ditt, angir du den sekssifrede bekreftelseskoden som ble sendt til telefonen, og klikker på Bekreft.

Bekreftelseskode mottatt på telefonen

Hvis du velger å tilbakestille passordet med e-postadressen din, klikker du på koblingen i e-posten Adobe sendte til deg.

5. I vinduet Tilbakestill passordet angir du det nye passordet ditt to ganger, og klikker på Tilbakestill passordet.

reset-password

Jeg har glemt Adobe ID-en

Adobe ID-en er e-postadressen du benyttet da du registrerte deg, enten for prøveversjon eller medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-app eller -tjeneste.

1. Gå til accounts.adobe.com, og prøv å logge på med den primære e-postadressen din.

2. Hvis du ser feilen «Adobe ID og passord samsvarer ikke», kan du prøve en annen e-postadresse.

3. Hvis du ikke vet om du har feil e-postadresse eller feil passord, kan du prøve å tilbakestille passordet. Hvis du får feilen «Den angitte e-postadressen stemmer ikke overens med noen av de registrerte kontoene», prøver du en annen e-postadresse. Hvis e-posten godkjennes, fortsetter du med trinnene for å tilbakestille passordet og få tilgang til kontoen din.

Merk:

Bruk alltid samme Adobe ID for å holde alle Adobe-medlemskap, -abonnementer og - produkter knyttet til én enkelt konto.

Får ikke tilgang til e-post

Merk:

Disse trinnene gjelder også når du prøver å tilbakestille e-post-ID-en på den nye maskinen.

Prøv dette hvis du ikke får tilgang til e-postkontoen:

1. Hvis du husker Adobe ID-passordet som er tilknyttet e-postkontoen du ikke har tilgang til, kan du logge på Adobe-kontoen din og endre e-postadressen.

2. Hvis du ikke husker Adobe ID-passordet som er tilknyttet e-postadressen du ikke har tilgang til, kontakter du oss.

Flere Adobe ID-er

Bruk alltid samme Adobe ID (e-postadresse) når du kjøper et nytt medlemskap, plan, produkt, abonnement eller tjeneste fra Adobe.

Hvis du tror at du har flere Adobe ID-er tilknyttet forskjellige e-postadresser, eller er usikker på hvilken som er tilknyttet medlemskapet eller produktet du kjøpte, kontakt oss.

Bruk abonnementet eller en annen datamaskin eller enhet

For å bruke ditt Creative Cloud-abonnement på en annen datamaskin eller enhet se Bruk abonnementet ditt på annen datamaskin eller enhet.

Konverter en prøveversjon til et Creative Cloud-medlemskap

Hvis du vil konvertere en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap, kan du se Konvertere en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Creative Cloud-programmet går tilbake til prøvemodus

Hvis du har kjøpt et Creative Cloud-medlemskap, men fortsatt blir bedt om å starte prøveversjon eller kjøpe et medlemskap, se Hvorfor ber Creative Cloud meg om å starte prøveversjon eller kjøpe nå selv når jeg har kjøpt et abonnement?

Problem med å skifte land

Hvis du vil endre landet som er knyttet til Adobe ID-kontoen din, se Endre land som er knyttet til Adobe ID-en din.

Se detaljer om ditt medlemskapsabonnement

For informasjon om hvordan du viser, oppgraderer eller endrer abonnement, se Vis, oppgrader eller endre abonnement.

Kan ikke finne serienummeret ditt eller innfrielseskoden din

Noen produkter krever at du oppgir et serienummer før du kan bruke produktet. Hvis du trenger informasjon om finne serienummeret, se Finn serienummeret ditt.

Hvis du kjøpte Adobe-produktet ditt fra en forhandler eller en Adobe-forhandler, kan du ha mottatt en innløsningskode. Du må løse inn denne koden før du kan begynne å bruke produktet. Hvis du vil ha informasjon om å bruke denne koden, se Hjelp med innløsningkode.

Endre e-post for Adobe-ID

For å endre e-postadresse for din Adobe ID, seEndre e-post for Adobe-ID.

Mottok ikke en ventet e-post

For informasjon om hvordan du feilsøker når du ikke har mottatt abonnementsrelaterte e-poster, se "Fikk ikke forventet e-post fra Adobe."

Kan ikke logge på Creative Clouds skrivebordsprogram

Hvis du ikke kan logge på ditt Creative Cloud-skrivebordsprogram, se Feilsøking for Creative Cloud-aktivering og -pålogging.

Løs feil relatert til å logge på med din konto i sosiale medier (Facebook eller Google)

Hvis du vil løse feil som kan oppstå når du logger på med din konto i sosiale medier (Facebook eller Google), kan du se Løs feil relatert til å logge på med din konto i sosiale medier.

Får du fremdeles ikke logget på?

• Prøv en annen nettleser.
  • Aktiver informasjonskapsler i nettleseren og slett informasjonskapsler og hurtigbuffer. Du finner instruksjoner i nettleserens dokumentasjon.
  • Skriv e-post og passord inn på nytt. Kontroller at Caps Lock og Num Lock ikke er aktiverte.