Følgende emner dekkes
Enkle løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.
På denne siden

Hvis du har glemt passordet, eller du får feilen «Adobe ID og passord samsvarer ikke,» kan du tilbakestille passordet via e-post eller telefon. Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet:

Merk:

Du finner generell informasjon om bruk av en Adobe ID-konto under Administrere Adobe ID-kontoen.

1. Klikk på Glemt passord i påloggingsvinduet.

2. I vinduet Glemt passord oppgir du e-postadressen som er tilknyttet Adobe ID-en din, og klikker på Send.

Be om endring av passord

Får du ikke fjernet teksten som kommer opp i feltet for e-postadresse? Bare klikk på feltet og start å skrive.

Hvis du får feilen «Den angitte e-postadressen matcher ikke med noen konto», prøver du en annen e-postadresse.

Merk:

Hvis du ikke finner e-postmeldingen fra Adobe i innboksen, bør du sjekke i spam- eller søppelpostmappen. Du kan også lese Mottok ikke forventet e-post fra Adobe.

Har du ikke tilgang til e-posten? Se Ikke tilgang til e-post.

3. I vinduet Tilbakestill passordet velger du hvordan du vil tilbakestille passordet ditt: Ved å bruke e-post eller telefon, og klikker på Neste.

Tilbakestill passord – alternativer

Hvis du velger å motta en lenke i innboksen, vil Adobe sende en e-post med instruksjoner for tilbakestilling av passordet til adressen du anga. Hvis du ikke finner e-postmeldingen fra Adobe i innboksen, bør du sjekke i spam- eller søppelpostmappen. Du kan også lese Mottok ikke forventet e-post fra Adobe. Følg instruksjonene i e-posten for å tilbakestille passordet.

Hvis du velger å tilbakestille passordet ditt ved å bruke telefonen, blir en verifiseringskode sendt til det registrerte telefonnummeret ditt.

Merk:

Du kan kun tilbakestille passordet via telefonen hvis du har lagt den til for kontogjenoppretting. Du finner mer informasjon ved å se Administrere Adobe ID-kontoen.

4. Angi den sekssifrede verifiseringskoden din i vinduet Sjekk telefonen din og klikk på Neste.

Verifiseringskode mottatt på telefonen
    5. I vinduet Tilbakestill passordet, angir du det nye passordet ditt to ganger, og klikker på Tilbakestill passordet.

Tilbakestill passordet og bekreft

Adobe ID-en er e-postadressen du benyttet da du registrerte deg, enten for prøveversjon eller medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-app eller -tjeneste.

1. Gå til Pålogging til Adobe ID-konto og prøv å logge på med den primære e-postadressen eller andre e-postadresser du bruker.

2. Du kan også prøve å tilbakestille passordet. Hvis du får feilen «Den angitte e-postadressen matcher ikke med noen konto», prøver du en annen e-postadresse.

Tips:

Bruk alltid samme Adobe ID. Hvis du har flere Adobe ID-er og du ønsker å slå dem samme, kan du kontakte oss.

Prøv dette hvis du ikke får tilgang til e-postkontoen:

1. Hvis du husker Adobe ID-passordet som er tilknyttet e-postkontoen du ikke har tilgang til, kan du endre e-postadressen.

2. Hvis du ikke husker Adobe ID-passordet som er tilknyttet e-postadressen du ikke har tilgang til, kontakter du oss.

Du kan slå sammen flere Adobe ID-er.

Bruk alltid den samme Adobe ID-en (e-postadressen) som du brukte da du startet medlemskapet eller kjøpte Adobe-produktet.

Hvis du tror at du har flere Adobe ID-er (e-postadresser), eller er usikker på hvilken som er tilknyttet medlemskapet eller produktet du kjøpte, kontakt oss, slik at vi kan avstemme dem.

• Prøv en annen nettleser
    • Aktiver informasjonskapsler i nettleseren og slett informasjonskapsler og hurtigbuffer. Du finner instruksjoner i nettleserens dokumentasjon.
    • Skriv e-post og passord inn på nytt. Kontroller at Caps Lock og Num Lock ikke er aktiverte.

TIlbake til toppen