Følgende emner dekkes
Enkle løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.
På denne siden

Hvis du har glemt passordet, eller du får feilen «Adobe ID og passord samsvarer ikke,» kan du tilbakestille passordet via e-post eller telefon. Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet:

Merk:

Du finner generell informasjon om bruk av en Adobe ID-konto under Administrere Adobe ID-kontoen.

1. Klikk på Glemt passord i påloggingsvinduet.

2. I vinduet Glemt passord oppgir du e-postadressen som er tilknyttet Adobe ID-en din, og klikker på Neste.

Be om endring av passord
      Tips:

Får du ikke fjernet teksten som kommer opp i feltet for e-postadresse? Bare klikk på feltet og start å skrive.

Hvis du får feilen «Den angitte e-postadressen stemmer ikke overens med noen av de registrerte kontoene», prøver du en annen e-postadresse. Kontakt oss hvis du ikke husker e-postadressen din.

3. I vinduet Tilbakestill passordet velger du hvordan du vil tilbakestille passordet ditt: Ved å bruke e-post eller telefon, og så klikker du på Neste.

Merk:

Hvis du ikke har et telefonnummer knyttet til din Adobe ID-konto, vil du ikke se vinduet Tilbakestill passord. I stedet sendes en melding til e-postadressen du oppga i trinn 3. For å legge til et telefonnummer for kontotilbakestilling, se Administrer Adobe ID-konto.

Tilbakestill passord – alternativer

Hvis du velger å tilbakestille passordet ditt ved å bruke e-post, vil Adobe sende en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet. Hvis du velger å tilbakestille passordet ditt ved å bruke telefonen, sender Adobe en verifiseringskode til det registrerte telefonnummeret ditt.

Merk:

Hvis du ikke finner e-postmeldingen fra Adobe i innboksen, bør du sjekke i spam- eller søppelpostmappen. Du kan også lese Mottok ikke forventet e-post fra Adobe. Har du ikke tilgang til e-posten? Se Ikke tilgang til e-post.

4. Hvis du velger å tilbakestille passordet med telefonnummeret ditt, angir du den sekssifrede bekreftelseskoden som ble sendt til telefonen, og klikker på Bekreft.

Bekreftelseskode mottatt på telefonen

Hvis du velger å tilbakestille passordet med e-postadressen din, klikker du på koblingen i e-posten Adobe sendte til deg.

5. I vinduet Tilbakestill passordet angir du det nye passordet ditt to ganger, og klikker på Tilbakestill passordet.

Tilbakestill passordet og bekreft

Adobe ID-en er e-postadressen du benyttet da du registrerte deg, enten for prøveversjon eller medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-app eller -tjeneste.

1. Gå til Pålogging til Adobe ID-konto og prøv å logge på med den primære e-postadressen din.

2. Hvis du ser feilen «Adobe ID og passord samsvarer ikke», kan du prøve en annen e-postadresse.

3. Hvis du ikke vet om du har feil e-postadresse eller feil passord, kan du prøve å tilbakestille passordet. Hvis du får feilen «Den angitte e-postadressen stemmer ikke overens med noen av de registrerte kontoene», prøver du en annen e-postadresse. Hvis e-posten godkjennes, fortsetter du med trinnene for å tilbakestille passordet og få tilgang til kontoen din.

Tips:

Bruk alltid samme Adobe ID for å holde alle Adobe-medlemskap, -abonnementer og - produkter knyttet til én enkelt konto.

Prøv dette hvis du ikke får tilgang til e-postkontoen:

1. Hvis du husker Adobe ID-passordet som er tilknyttet e-postkontoen du ikke har tilgang til, kan du logge på Adobe-kontoen din og endre e-postadressen.

2. Hvis du ikke husker Adobe ID-passordet som er tilknyttet e-postadressen du ikke har tilgang til, kontakter du oss.

Bruk alltid samme Adobe ID (e-postadresse) når du kjøper et nytt medlemskap, plan, produkt, abonnement eller tjeneste fra Adobe.

Hvis du tror at du har flere Adobe ID-er tilknyttet forskjellige e-postadresser, eller er usikker på hvilken som er tilknyttet medlemskapet eller produktet du kjøpte, kontakt oss.

• Prøv en annen nettleser.
    • Aktiver informasjonskapsler i nettleseren og slett informasjonskapsler og hurtigbuffer. Du finner instruksjoner i nettleserens dokumentasjon.
    • Skriv e-post og passord inn på nytt. Kontroller at Caps Lock og Num Lock ikke er aktiverte.

TIlbake til toppen