Logge på med en sosial mediekonto

Lær mer om hvordan en sosial mediekonto (Facebook, Google eller Apple) for å opprette og deretter logge på Adobe-kontoen. Eller knytt den sosiale mediekontoen til den eksisterende Adobe-kontoen.

Har du en jobb- eller skolekonto som er knyttet til Google?

Du logges på Adobe gjennom denne kontoen.

Du kan trygt logge på med et trykk, i stedet for å måtte angi passord. Bare last ned Adobe Account Access-appen (iOS | Android), og følg bruksanvisning.

Bruk den sosiale mediekontoen din til å opprette Adobe-kontoen

Du kan også bruke din Facebook-, Google- eller Apple-konto til å opprette Adobe-kontoen. Den første gangen du logger på med den sosiale mediekontoen din, opprettes Adobe-kontoen. Deretter kan du ganske enkelt logge på den sosiale mediekontoen for å administrere Adobe-kontoen.

Følg disse trinnene for å opprette Adobe-kontoen:

1. Velg Facebook, Google eller Apple på påloggingsskjermen.

Velg Facebook, Google eller Apple for å logge på

2. Angi din Facebook-, Google- eller Apple-informasjon, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Adobe ID-kontoen er konfigurert.

Obs!

Hvis du logget på kontoen i sosiale medier med et telefonnummer, blir du bedt om å angi en e-postadresse, som deretter blir e-postadressen som er knyttet til din Adobe ID.

Koble den sosiale mediekontoen til den eksisterende Adobe-kontoen

Du kan koble Facebook-, Google eller Apple-kontoen din til den eksisterende Adobe-kontoen på følgende to måter:

E-post-ID for konto for sosiale medier samme som Adobe ID

1. Klikk på Facebook, Google eller Apple på påloggingsskjermen.

Velg Facebook, Google eller Apple for å logge på

2. Skriv inn brukerinformasjonen for Facebook, Google eller Apple.

3. Klikk på Koble til kontoene mine for å koble Facebook-, Google- eller Apple-kontoen til den eksisterende Adobe-kontoen.

Klikk på «Koble sammen kontoene mine» for å koble Adobe-kontoen til en sosial mediekonto

4. En verifiseringskode sendes til e-postadressen for Adobe ID-en din. Skriv inn verifiseringskoden på følgende skjerm, og å klikk deretter på Verifiser.

Skriv inn verifiseringskoden du har mottatt via e-post

5.  Klikk på Ferdig

Adobe-kontoen er nå koblet til din sosiale mediekonto.

Du kan nå logge på med den sosiale mediekontoen for å behandle Adobe-kontoen. Du kan også fortsette som før, og logge på med e-postadressen for Adobe ID-en.

ID-en til e-postadressen for sosiale medier er ulik den for Adobe-kontoen

1. Gå til delen Sosial pålogging og klikk på Koble til ved siden av Facebook, Google eller Apple.

Koble sosiale mediekontoer til Adobe-kontoen

Følg veiledningen på skjermen. Adobe-kontoen er nå koblet til din sosiale mediekonto.

Du kan nå logge på med den sosiale mediekontoen for å behandle Adobe-kontoen. Du kan også fortsette som før, og logge på med e-postadressen for Adobe ID-en.

Obs!

Hvis du bruker en delt datamaskin, må du sørge for at du logger av Facebook, Google eller Apple når du logger av Adobe-apper eller et Adobe-webområde.

Koble Facebook-, Google- eller Apple-kontoen fra Adobe-kontoen

Slik kobler du Facebook-, Google- eller Apple-kontoen din fra Adobe-kontoen:

1. Gå til delen Sosial pålogging og klikk på Koble fra ved siden av Facebook, Google eller Apple.

Koble fra sosiale medier

2. I dialogboksen som vises, klikker du på Koble fra.

Frakoblingsbekreftelse

Obs!

Hvis du aldri har angitt et passord for kontoen, blir du bedt om å opprette et passord når du forsøker å fjerne den sosiale mediekontoen du koblet til sist.

Feilsøke problemer tilknyttet sosial pålogging

Hvis du vil vite mer om feilsøking av problemer tilknyttet sosial pålogging, se Løse feil som oppstår når du logger på Adobe-kontoen med Facebook, Google eller Apple.