Logge på med en sosial mediekonto

Lær mer om hvordan en sosial mediekonto (Facebook, Google eller Apple) for å opprette og deretter logge på Adobe-kontoen. Eller knytt den sosiale mediekontoen til den eksisterende Adobe-kontoen.

Har du en jobb- eller skolekonto som er knyttet til Google?

Du logges på Adobe gjennom denne kontoen.

Bruk den sosiale mediekontoen din til å opprette Adobe-kontoen

Du kan også bruke din Facebook-, Google- eller Apple-konto til å opprette Adobe-kontoen. Den første gangen du logger på med den sosiale mediekontoen din, opprettes Adobe-kontoen. Deretter kan du ganske enkelt logge på den sosiale mediekontoen for å administrere Adobe-kontoen.

Følg disse trinnene for å opprette Adobe-kontoen:

1. I nettleseren din åpner du Adobe-konto  side.

2. Velg Facebook, Google eller Apple på påloggingsskjermen.

3. Angi din Facebook-, Google- eller Apple-informasjon, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Adobe ID-kontoen er konfigurert.

Merk:

Hvis du logget på kontoen i sosiale medier med et telefonnummer, blir du bedt om å angi en e-postadresse, som deretter blir e-postadressen som er knyttet til din Adobe ID.

Koble den sosiale mediekontoen til den eksisterende Adobe-kontoen

Du kan koble Facebook-, Google eller Apple-kontoen din til den eksisterende Adobe-kontoen på følgende to måter:

E-post-ID for konto for sosiale medier samme som Adobe ID

1. Klikk på Facebook, Google eller Apple på påloggingsskjermen.

2. Skriv inn brukerinformasjonen for Facebook, Google eller Apple.

3. Klikk på Koble til kontoene mine  for å koble Facebook-, Google- eller Apple-kontoen til den eksisterende Adobe-kontoen.

Klikk på «Koble sammen kontoene mine» for å koble Adobe-kontoen til en sosial mediekonto
    Koble sammen kontoene mine

4. En verifiseringskode sendes til e-postadressen for Adobe ID-en din. Skriv inn verifiseringskoden på følgende skjerm, og klikk deretter på Bekreft.

Skriv inn verifiseringskoden du har mottatt via e-post
    Skjermen Verifiseringskode

5.  Klikk på Ferdig.

Adobe-kontoen er nå koblet til din sosiale mediekonto.

Du kan nå logge på med den sosiale mediekontoen for å behandle Adobe-kontoen. Du kan også fortsette som før, og logge på med e-postadressen for Adobe ID-en.

E-post-ID for konto for sosiale medier forskjellig fra Adobe ID

1. Logg på Adobe-kontoen.

2. Gå til delen Sosial pålogging og klikk på Koble til ved siden av Facebook, Google eller Apple.

Følg instruksjonene på skjermen.

Koble sosiale mediekontoer til Adobe-kontoen

Adobe-kontoen er nå koblet til din sosiale mediekonto.

Du kan nå logge på med den sosiale mediekontoen for å behandle Adobe-kontoen. Du kan også fortsette som før, og logge på med e-postadressen for Adobe ID-en.

Merk:

Hvis du bruker en delt datamaskin, må du sørge for at du logger av Facebook, Google eller Apple når du logger av Adobe-apper eller et Adobe-webområde.

Koble Facebook-, Google- eller Apple-kontoen fra Adobe-kontoen

Slik kobler du Facebook-, Google- eller Apple-kontoen din fra Adobe-kontoen:

1. Logg på Adobe-kontoen.

2. Gå til delen Sosial pålogging og klikk på Koble fra ved siden av Facebook, Google eller Apple.

Koble fra sosiale medier

3. I dialogboksen som åpnes, klikker du på Koble fra.

Klikk på Koble fra for å bekrefte

Merk:

Hvis du aldri har angitt et passord for kontoen, blir du bedt om å opprette et passord når du forsøker å fjerne den sosiale mediekontoen du koblet til sist.

Feilsøke problemer tilknyttet sosial pålogging

Hvis du vil vite mer om feilsøking av problemer tilknyttet sosial pålogging, se Løse feil som oppstår når du logger på Adobe-kontoen med Facebook, Google eller Apple.