När du försöker installera eller starta ett Creative Cloud-program, visas ett av följande fel:

Fel vid installation av ett program

Windows-uppdateringar från Microsoft som krävs för att installera den här produkten finns inte tillgängliga på datorn. Installera uppdateringarna som krävs och försök igen.

Fel vid start av ett program

Programmet kan inte starta eftersom api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll saknas på datorn. Försök att installera om programmet för att åtgärda problemet.

dll-fel

Lösning

Den dll som saknas, api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll, installeras med en Windows-uppdatering. Åtgärda problemet genom att hämta och installera Uppdatering för Universal C Runtime i Windows från Microsoft.

Obs!

Om du vill installera den här uppdateringen måste du ha följande operativsystemuppdateringar installerade på datorn.