Hämta Fresco och hitta självstudiekurser som hjälper dig att komma igång.

Så här hämtar och installerar du Fresco

fr_appicon

Installerar du på en ny iOS-enhet eller dator för första gången?

Klicka på knappen Hämta Fresco för mobil (iOS och iPad OS) nedan för att hämta Adobe Fresco på iPhone eller iPad från App Store. Logga in och installera genom att följa de instruktioner som visas på skärmen.

Klicka på knappen Hämta Fresco för dator nedan och hämta Adobe Fresco till en Windows-enhet eller dator. Om det här är första gången du installerar ett Creative Cloud-program installeras även Creative Cloud-datorprogrammet.

Behöver du hjälp med din plan?

Jag köpte fel plan. Hur byter jag plan?

Lär dig hur du ändrar till en annan Adobe-plan eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringsfrekvens för din nuvarande prenumeration.

Varför måste jag logga in för att använda Fresco?

Du måste validera din licens genom att logga in på ditt konto med regelbundna intervall. Om du är månadsmedlem måste du logga in var 30:e dag, om du är årsmedlem måste du logga in var 99:e dag. Du måste även logga in när du vill hämta eller uppdatera InDesign. Mer information finns i Logga in för att aktivera dina Adobe-program.

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du startade en testversion eller när du köpte ett Adobe-program eller Adobe-medlemskap för första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Var kan jag få tag på min faktura?

Du kan skriva ut fakturor från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.