Följ stegen nedan när du vill komma igång med Adobe Frescos rit- och målarapp

Hämta och installera

adobe_fonts_brandillustrationartboard1

Klicka på knappen Hämta i App Store eller Hämta för Windows nedan för att börja hämta Adobe Fresco på iPad- eller Windows-enheter. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in och installera på iPad.

Adobe Fresco är tillgängligt på iPad-, Microsoft Surface- och Wacom Mobile Studio Pro-enheter. Hämta iOS-appen från Apple App Store eller Windows-appen från Creative Clouds hemsida och testa den.

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriv ut ett betalningskvitto eller en faktura.