Photoshop Elements 2020

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare med stöd för SSE2
  • 64-bitarsversioner av Microsoft Windows 10 (version 1809, 1903 rekommenderas) eller Windows 8.1. (32-bitarsversioner av operativsystem stöds inte). Windows 7 stöds inte.
  • HEIF/HEVC-import fungerar endast i Microsoft Windows 10, version 1809, 1903 eller senare. Läs mer.
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas)
    .
  • 6,5 GB tillgängligt hårddiskutrymme för att installera programvara, ytterligare 2,4 GB för att ladda ned allt frivilligt innehåll (kan inte installeras på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen).
  • 1 280 x 800 skärmupplösning (med 100 % skalningsfaktor).
  • Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.
  • Webbläsare som stöds: Microsoft Internet Explorer 9-11, Mozilla Firefox 4 och senare eller den senaste versionen av Google Chrome.

macOS

• 64-bitars Intel-processor med flera kärnor.
  • macOS v10.15, v10.14 eller v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas).
  • 7,0 GB tillgängligt hårddiskutrymme för att installera programvara, ytterligare 2,5 GB för att ladda ned allt frivilligt innehåll (kan inte installeras på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen).
  • 1 280 x 800 skärmupplösning (med 100 % skalningsfaktor).
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.
  • Webbläsare som stöds: Safari 7.x och senare, Mozilla Firefox 4 och senare och den senaste versionen av Google Chrome.

Obs!

Det går inte att installera Photoshop Elements 2020 på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen.

* Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("onlinetjänster"). Onlinetjänsterna är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra användningsvillkor och Adobes sekretesspolicy online (se www.adobe.com/go/terms_se). Onlinetjänster är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk. Du måste eventuellt registrera dig och tjänsterna kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.

Fujifilm Prints and Gifts-tjänsten är endast tillgänglig i USA.

Photoshop Elements 2019

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare med stöd för SSE2.
  • 64-bitarsversion av Microsoft Windows 10 (version 1607 eller senare rekommenderas), Windows 8.1 eller Windows 7 med Service Pack 1
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas)
    .
  • 5.2 GB tillgängligt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs under installation och ytterligare 2.4 GB krävs för att hämta allt valfritt innehåll)
  • 1 280 x 800 skärmupplösning (med 100 % skalningsfaktor)
    .
  • Microsoft DirectX 10- eller 9-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.
  • Webbläsare som stöds: Microsoft Internet Explorer 9-11, Mozilla Firefox 4 och senare eller den senaste versionen av Google Chrome
    .

macOS

• 64-bitars Intel-processor med flera kärnor.
  • macOS X v10.14, v10.13 eller v10.12
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas)
    .
  • 6,5 GB tillgängligt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen och ytterligare 2,5 GB för att hämta allt valfritt innehåll)
  • 1 280 x 800 skärmupplösning (med 100 % skalningsfaktor)
    .
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.
  • Webbläsare som stöds: Safari 7.x och senare, Mozilla Firefox 4 och senare eller den senaste versionen av Google Chrome
    .

Obs!

Det går inte att installera Photoshop Elements 2019 på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen.

* Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("onlinetjänster"). Onlinetjänsterna är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra användningsvillkor och Adobes sekretesspolicy online (se www.adobe.com/go/terms_se). Onlinetjänster är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk. Du måste eventuellt registrera dig och tjänsterna kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extra kostnader eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.

Photoshop Elements 2018

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare med stöd för SSE2.
  • 64-bitarsversioner av Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 10
  • 4 GB RAM
  • 5 GB tillgängligt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs under installation och ytterligare 2 GB krävs för att hämta allt valfritt innehåll)
  • 1 280 x 800 skärmupplösning (med 100 % skalningsfaktor)
    .
  • Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.

macOS

• 64-bitars Intel-processor med flera kärnor.
  • macOS X v10.11, v10.12 eller v10.13
  • 4 GB RAM
  • 5 GB tillgängligt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs under installation och ytterligare 2 GB för att hämta allt valfritt innehåll)
  • 1 280 x 800 skärmupplösning (med 100 % skalningsfaktor)
    .
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.

* Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("onlinetjänster"). Onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra användningsvillkor och Adobes policy för onlinesekretess (se www.adobe.com/go/terms_se). Onlinetjänster är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk. Du måste eventuellt registrera dig och tjänsterna kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.

Photoshop Elements 15.0

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare med stöd för SSE2.
  • 64-bitarsversion av Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 4 GB RAM
  • 5 GB tillgängligt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs under installation och ytterligare 2 GB krävs för att hämta allt valfritt innehåll)
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768 (med 100 % skalningsfaktor)
  • Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.

macOS

• 64-bitars Intel-processor med flera kärnor.
  • macOS X v10.10, v10.11 eller v10.12
  • 4 GB RAM
  • 5 GB tillgängligt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs under installation och ytterligare 2 GB för att hämta allt valfritt innehåll)
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768 (med 100 % skalningsfaktor)
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.

* Internet-anslutning krävs. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("onlinetjänster"). Onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra användningsvillkor och Adobes policy för onlinesekretess (se www.adobe.com/go/terms_se). Onlinetjänster är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk. Användaren måste eventuellt registrera sig och tjänsterna kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.

Photoshop Elements 14.0

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare med stöd för SSE2.
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 10 (32-bitarsversioner installeras på 32-bitarssystem, 64-bitarsversioner installeras på 64-bitarssystem)
  • 2 GB RAM
  • 5 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768 (med 100 % skalningsfaktor)
  • Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • QuickTime 7
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.

OS X

• 64-bitars Intel-processor med flera kärnor.
  • OS X 10.9 eller 10.10
  • 2 GB RAM
  • 5 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768 (med 100 % skalningsfaktor)
  • DVD-enhet (för installation från DVD).
  • QuickTime 7
  • Internet-anslutning krävs för produktaktivering och hämtning av innehåll*.

* Internet-anslutning krävs. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("onlinetjänster"). Onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra användningsvillkor och Adobes policy för onlinesekretess (se www.adobe.com/go/terms_se). Onlinetjänster är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk. Användaren måste eventuellt registrera sig och tjänsterna kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.

Photoshop Elements 13.0

Förbättringar

• Stöd för HiDPI och Retina-skärmar
  • 64-bitarsstöd för Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements, Elements Organizer och Adobe Photo Downloader

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare (inklusive stöd för en kärna)
  • Microsoft® Windows® 7.x eller Windows 8.x (32-bitars installerat på som finns på 32-bitars operativsystem och 64-bitars installerat på 64-bitars operativsystem)
  • 2 GB RAM-minne
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Färgbildskärm med grafikadapter med 16-bitars färg
  • 1024 x 768 skärmupplösning
  • Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet
  • Internet-anslutning krävs för aktivering av produkten*

OS X

• Intel® 64-bitars processor med flera kärnor
  • OS X 10.8 till 10.10
  • 2 GB RAM-minne
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • 1024 x 768 skärmupplösning
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 krävs för multimediafunktioner
  • Internet-anslutning krävs för aktivering av produkten*

* Internet-anslutning krävs. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("onlinetjänster"). Onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra användningsvillkor och Adobes policy för onlinesekretess (se www.adobe.com/go/terms_se). Onlinetjänster är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk. Användaren måste eventuellt registrera sig och tjänsterna kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.

Äldre versioner

Photoshop Elements 12.0

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare (inklusive stöd för en kärna)
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3, Windows Vista® med Service Pack 2, Windows 7 eller Windows 8 och 8.1 (Obs! Begränsade Camera Raw-funktioner i Windows XP)
  • 2 GB RAM-minne
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • 1024 x 768 skärmupplösning
  • Microsoft DirectX 9-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet
  • Internet-anslutning krävs för aktivering av produkten*

macOS

• Intel® 64-bitars processor med flera kärnor
  • OS X 10.7 till 10.9
  • 2 GB RAM-minne
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • 1024 x 768 skärmupplösning
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 krävs för multimediafunktioner
  • Internet-anslutning krävs för aktivering av produkten*

Photoshop Elements 11.0

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare (inklusive stöd för en kärna)
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3, Windows Vista®, Windows 7 eller Windows 8
  • 1 GB RAM (2 GB för HD-videofunktioner)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • Bildskärmsupplösning 1024x768
  • Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Mac OS

• Intel®-processor med flera kärnor
  • Mac OS X v10.6 till v10.8
  • 1 GB RAM (2 GB för HD-videofunktioner)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • 1024 x 768 skärmupplösning
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 krävs för multimediafunktioner
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Photoshop Elements 10.0

Windows

• Processor med hastigheten 1,6 GHz eller snabbare (inklusive stöd för en kärna)
  • Microsoft® Windows® XP SP3, Windows Vista® eller Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB för HD-videofunktioner)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • Skärmupplösningen 1 024 x 576
  • Microsoft DirectX 9-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Mac OS

• Intel®-processor med flera kärnor
  • Mac OS X v10.5.8 till v10.7
  • 1 GB RAM (2 GB för HD-videofunktioner)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 krävs för multimediafunktioner
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Photoshop Elements 9.0

Windows

• 1.6 GHz-processor eller bättre
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 eller 3, Windows Vista® eller Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB för HD-videofunktioner)
  • 3 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • 1024 x 576 skärmupplösning vid 96 dpi eller lägre
  • Microsoft DirectX 9-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 (krävs för import av QuickTime-format)
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Mac OS

• Intel®-processor med flera kärnor
  • OS X 10.5.8 till 10.6
  • 1 GB RAM (2 GB för HD-videofunktioner)
  • 3,4 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • 1024 x 768 skärmupplösning
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 (krävs för import av QuickTime-format)
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Photoshop Elements 8.0

Windows

• 1.6 GHz-processor eller bättre
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 eller 3, Windows Vista® eller Windows 7 (körs i 32-bitarsläge på 64-bitarssystem)
  • 1 GB RAM
  • 2 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • Skärmupplösning på 1 024 x 576 vid 96 dpi eller lägre
  • Microsoft DirectX 9-kompatibel grafikdrivrutin.
  • DVD-enhet
  • För webbfunktioner krävs Microsoft Internet Explorer 6 till 8 eller Mozilla Firefox 1.5 till 3.x

Mac OS

• Intel®-processor med flera kärnor
  • OS X 10.4.11 till 10.5.8 eller OS X 10.6
  • 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • Grafikkort med 64 MB RAM-minne
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme, (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 krävs för multimediafunktioner
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Språk

Adobe Photoshop Elements 8.0 för Windows finns på följande språk:

• Tjeckiska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • Polska
  • Portugisiska
  • Ryska
  • Spanska
  • Spanska (latinamerikansk)
  • Svenska
  • Turkiska

Adobe Photoshop Elements 8.0 för OS X finns på följande språk:

• Engelska
  • Franska
  • Tyska
  • Japanska

Photoshop Elements 7.0

Windows

• 2 GHz-processor eller bättre
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller 3 eller Windows Vista
  • Certifierat för 32-bitarsversionen av Windows
  • 1 GB RAM
  • 1,5 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768 vid 96 dpi eller lägre
  • Microsoft DirectX 9-kompatibel grafikdrivrutin.
  • CD-enhet
  • För webbfunktioner krävs Microsoft Internet Explorer 6 eller 7 eller Mozilla Firefox 1.5 till 3.x

Språk

Adobe Photoshop Elements 7.0 för Windows finns på följande språk:

• Tjeckiska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • Polska
  • Ryska
  • Spanska
  • Spanska (latinamerikansk)
  • Svenska
  • Turkiska

Photoshop Elements 6.0

Windows

• Intel Pentium 4-, Pentium M- eller Intel Centrino-processor med hastigheten 1,3 GHz (eller kompatibel)
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista
  • 256 MB RAM (512 MB rekommenderas)
  • 1,5 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768 vid 96 dpi eller lägre
  • Microsoft DirectX 9-kompatibel grafikdrivrutin.
  • CD-enhet
  • För webbfunktioner krävs Microsoft Internet Explorer 6, Netscape Navigator 7.0 eller Mozilla Firefox 1.5

Språk

Adobe Photoshop Elements 6.0 för Windows finns på följande språk:

• Tjeckiska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • Polska
  • Ryska
  • Spanska
  • Spanska (latinamerikansk)
  • Svenska
  • Turkiska

Mac OS

• PowerPC G4- eller G5-processor eller Intel-processor med flera kärnor
  • Mac OS X v10.4.8 till 10.5.2
  • 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • Grafikkort med 64 MB RAM-minne
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme (ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen)
  • 1024 x 768 skärmupplösning
  • DVD-enhet
  • QuickTime 7 krävs för multimediafunktioner
  • Internet-anslutning krävs för Internet-baserade tjänster

Körs nu internt på PowerPC- eller Intel-baserade Macintosh-datorer.

Få inbyggda prestanda på Intel- och PowerPC-baserade Macintosh-datorer.

Språk

Adobe Photoshop Elements 6.0 för OS X finns på följande språk:

• Engelska
  • Franska
  • Tyska
  • Japanska

Photoshop Elements 5.0

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller Intel Celeron®-processor (eller kompatibel) med hastigheten 1,3 GHz (processorer med två kärnor och flertrådsteknik stöds)
  • Microsoft Windows Vista (endast 32-bitars), Windows® XP eller Windows Media Center Edition (för Windows XP och MCE krävs Service Pack 2)
  • Windows XP: 256 MB RAM (512 MB rekommenderas)
  • Windows Vista: 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1,5 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • Skärmupplösningen 1 024 x 768 vid 96 dpi eller lägre
  • Grafikdrivrutin som är kompatibel med Microsoft DirectX 9 eller 10
  • CD-enhet

macOS

(Version för OS X saknas)

Photoshop Elements 4.0

Windows

• Intel® Pentium® III- eller 4- eller Intel Centrino™-processor (eller kompatibel) med hastigheten 800 MHz
  • Microsoft® Windows® XP Professional, Home Edition eller Media Center Edition 2005 med Service Pack 2
  • 256 MB RAM (512 MB rekommenderas)
  • 900 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med 16-bitars färggrafikkort
  • 1 024 x 768 bildskärmsupplösning
  • Microsoft DirectX 9-kompatibel grafikdrivrutin
    .
  • cd-enhet
  • För handdatorer: Palm OS® 4.0, 4.1 eller 5.0 och Palm Desktop 4.0 eller 4.01 krävs

macOS

• PowerPC® G3-, G4- eller G5-processor
  • Mac OS X v.10.3 eller 10.4
  • 256 MB RAM
  • 750 MB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 16-bitars bildskärm (XGA)
  • CD-enhet

Photoshop Elements 3.0

Windows

• Intel® Pentium® III eller 4-processor på 800 MHz (snabbare rekommenderas)
  • Microsoft® Windows® XP® Home eller Professional med Service Pack 1 eller Windows 2000 med Service Pack 4
  • 256 MB RAM (512 MB eller mer rekommenderas)
  • 800 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Adobe Reader 6.0.1 och Microsoft DirectX 9.0 (medföljer på programskivan och installeras om det inte redan finns)
  • 1024 x 768 16-bitars färgbildskärm (XGA) eller högre upplösning
  • cd-enhet
  • Kompatibla filformat: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF och andra filformat

macOS

• PowerPC® G3-, G4- eller G5-processor
  • Mac OS X .10.2.8 eller 10.3
  • 256 MB RAM-minne
  • 200 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med grafikkort som kan hantera tusentals färger
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 eller högre
  • cd-enhet
  • Kompatibla filformat: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF och andra filformat

Photoshop Elements 2.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME eller XP
  • 128 MB RAM (512 MB eller mer rekommenderas)
  • 150 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm som kan hantera tusentals färger
  • cd-enhet
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 eller 6.0 (för hjälpmenyer)

macOS

• Systemkrav för OS X
  • PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X 10.1.3 till 10.1.5
  • 128 MB RAM-minne
  • 350 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med grafikkort som kan hantera tusentals färger
  • cd-enhet
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 eller 6.0 (för hjälpmenyer)

Photoshop Elements 1.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME eller XP
  • 128 MB RAM (512 MB eller mer rekommenderas)
  • 150 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm som kan hantera tusentals färger
  • cd-enhet
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 eller 6.0 (för hjälpmenyer)

macOS

• Systemkrav för OS X
  • PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X 10.1.3 till 10.1.5
  • 128 MB RAM-minne
  • 350 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Färgbildskärm med grafikkort som kan hantera tusentals färger
  • cd-enhet
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 eller 6.0 (för hjälpmenyer)