Autoanalyseringen körs inte

Autoanalyseringen körs inte när Photoshop Elements eller Premiere Elements är installerat på en anpassad plats som har specialtecken.

Autoanalyseringen körs inte när Elements Organizer, som en del av Photoshop Elements eller Premiere Elements, installeras på en anpassad plats som har specialtecken som höga ASCII, 5C, Cyrillic, Surrogate Pair, Japanese 1-2 byte, 2-byte nummer.

Lösning

För att lösa detta problem, avinstallera Photoshop Elements/Premiere Elements och installera dem på standardplatsen eller på en plats som enbart har engelska tecken för att lösa problemet.