Problem: Oläsbar text visas när du skriver på japanska eller kinesiska

De tecken som du anger i dialogrutan som genererar ett Adobe ID vid installationen av Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements är oläsliga. Detta problem uppstår vanligtvis vid användning av språk som japanska surrogatpar med två bytes tecken och kinesiska med fyra bytes tecken.

Lösning: Uppdatera språkpaket

Använd tjänsten Microsoft-uppdatering för att installera de senaste språkpaketen för ditt språk.