Felsökning och hjälp

Adobe Fresco är tillgängligt på Windows och iOS.

Adobe Fresco stöds på följande iPad-enheter:

• iPad Pro (alla modeller)
  • iPad Air (tredje generationen)
  • iPad (femte och sjätte generationen)
  • iPad Mini (femte generationen)

iOS-versionen måste vara 12.4 eller senare.

Vill du ta reda på vilken iPad-modell du har? Läs Apples supportsida för att identifiera iPad-modellen. Alternativt letar du efter modellnumret på baksidan av enheten eller går till Inställningar Allmänt Om på iPad-enheten.

Adobe Fresco stöds på följande enheter på Windows:

• Surface Pro 4
  • Surface Pro 5
  • Surface Pro 6
  • Surface Book 1
  • Surface Book 2
  • Surface Studio 1
  • Surface Studio 2
  • Surface Go
  • Wacom Mobile Studio Pro 13"
  • Wacom Mobile Studio Pro 16"

För mer information om enheter som stöds och lägsta systemkrav på iOS och Windows, se systemkrav för Adobe Fresco.

Adobe Fresco finns i en kostnadsfri modell – du kan börja med en kostnadsfri startplan och sedan uppgradera till en betald version för att få premiumfunktionerna.

Om du registrerar dig för någon av följande planer får du tillgång till Adobe Frescos premiumerbjudande:

• Adobe Fresco – plan för fristående program
  • Adobe Photoshop – plan för fristående program
  • Adobe Creative Cloud – plan för alla program

Adobe Fresco är en rit- och målarapp som är byggd för de senaste pekpennorna och pekenheterna. Dess urval av Sensei-drivna akvarell- och oljepenslar – vi kallar dem levande penslar – är något som alla som brinner för att rita kommer att älska och tycka är till stor hjälp. Få mer information om Adobe Fresco och se vad du kan skapa med denna kraftfulla men ändå lättanvända app.

Adobe Fresco är tillgänglig på iPad- och Microsoft Surface Pro-enheter på Windows:

Photoshop på iPad används bäst för kreativ bildredigering och retuschering på pixelnivå när du är på språng.

Adobe Fresco är en helt ny rit- och målarapp. Du kan börja med en tom duk och använda kraftfulla pixel- och vektorpenslar och levande akvarell- och oljepenslar för att få igång fantasin. Adobe Fresco drivs av kraften i Photoshop-målningsmotorn.

Ja! Adobe Fresco-dokument kan öppnas och redigeras i Photoshop. Du kan smidigt växla mellan de två applikationerna. Adobe Fresco-dokument kan exporteras till PDF, och du kan redigera dokument med flera lager ytterligare genom att importera dem till Adobe Illustrator. För att dela konstverk mellan Adobe Fresco och andra Adobe-produkter, se Adobe Fresco och Photoshop och Adobe Fresco och Illustrator.

Du kan också arbeta smidigt med Photoshop på datorer, Photoshop på iPad och Fresco med Molndokument.

Du kan exportera dina konstverk till Dropbox eller annat molnlagringsutrymme med alternativet Publicera och exportera eller alternativet Snabbexport i det övre högra hörnet av Adobe Fresco-arbetsytan.

Om du har startplanen för Adobe Fresco kan du köpa en betald plan för att få mer lagringsutrymme. Om du har en betald plan och får slut på lagringsutrymme kan du köpa mer lagring. Mer information finns i Uppgradera molnlagringen.

Problemet kan uppstå när du inte har tillräckliga behörigheter för cachemappen för Creative Cloud-bibliotek. För mer information och sätt att kringgå problemet, se Jag kan inte komma åt importerade borstar i Fresco.

Logga in på sidan för ditt Adobe-konto med ditt nuvarande Adobe ID (din e-postadress) och lösenord. Klicka på fliken Lösenord och säkerhet och byt sedan lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

För steg-för-steg-anvisningar, se Så här uppgraderar du till en betald plan med Adobe Fresco

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig att Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.