Hämta Adobe XD och hitta självstudier för att komma igång.

Hämta och installera XD

XD

Installerar du programmet för första gången eller på en ny dator?
Klicka på Hämta XD nedan för att påbörja hämtningen. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. Om det är första du gången du installerar ett Creative Cloud-program, installeras även Creative Cloud-datorprogrammet.

Behöver du hjälp med planen?

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda XD?

Du måste logga in regelbundet för att validera licensen, var 30:e dag för månads- och årsprenumeranter. Du måste även logga in när du hämtar eller uppdaterar XD. Mer information finns i Logga in för att aktivera dina Adobe-program.

Jag köpte fel plan. Hur gör jag för att byta plan?

Lär dig hur du ändrar till en annan Adobe-plan eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringstakten för den nuvarande prenumerationen.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut fakturor från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.