Acrobat DC går ned i Windows

Acrobat DC går ned eller viser følgende fejlmeddelelser ved åbning af en PDF-fil:

AcroRd32.exe-programfejl
Meddelelse om, at Adobe Acrobat Reader DC ikke længere virker

Prøv følgende løsningsforslag i den viste rækkefølge.

Løsning 1: Opdater Acrobat DC til den nyeste version

1. Start Acrobat DC.

2. Opdater produktet til den nyeste version: Vælg Hjælp > Søg efter opdateringer, og følg derefter trinene i opdateringsvinduet for at downloade og installere de nyeste opdateringer.

Søgning efter og installation af opdateringer

Bemærk:

Hvis Acrobat DC stadig lukker ned efter opdatering til den nyeste version, skal du prøve løsning 2 nedenfor.

Løsning 2: Kør Reparer Acrobat-installation, mens der ikke kører andre programmer

1. Luk alle åbne programmer.

2. Åbn Acrobat.

3. Vælg Hjælp > Reparer Acrobat-installation og følg anvisningerne på skærmen.

4. Genstart computeren, når reparationen er udført.

Løsning 3: Deaktiver beskyttet visning

1. Vælg Rediger > Indstillinger i Acrobat, og vælg derefter Sikkerhed (Udvidet) blandt kategorierne til venstre.

2. I panelet Sandbox-beskyttelse skal du vælge Fra ud for Beskyttet visning.

Slå Beskyttet visning fra
  3. Klik på OK, og genstart Acrobat DC.

Løsning 4: Start Distiller DC, og kontrollér, om Acrobat DC er aktiveret

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne vinduet med kommandoen Kør. I feltet Åbn skal du skriveacrodistog derefter klikke på OK.

Kør Acrobat Distiller
  2. Hvis Acrobat ikke er aktiveret, vises en advarselsmeddelelse og derefter dialogboksen Du skal logge på. Klik på knappen Log på nu, og følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre tilmeldningsproceduren.

3. Når tilmeldingen er gennemført, aktiveres produktet. Luk Distiller DC, og start derefter Acrobat DC.

Løsning 5: Brug en anden Windows-brugerkonto

Log af Windows, og log derefter på med en anden brugerkonto. Start Acrobat.

Send nedbrudsrapporterne til Adobe

Send eller rapporter nedbruddet til Adobe. Adobes tekniske team undersøger alle nedbrudsrapporter og planlægger rettelser til fremtidige opdateringer eller nye versioner af produktet.

I Windows:

• Hvis du efter nedbruddet ser dialogboksen Windows Fejlrapportering, skal du klikke på Send oplysninger.

På Mac:

• Efter nedbruddet vises en dialogboks med teksten "Sender til Apple" efterfulgt af dialogboksen Adobe CrashReporter. Klik på Send/Rapporter i begge dialogbokse.

Rapporter nedbruddet ved hjælp af formularen til fejlrapportering

Du kan manuelt rapportere nedbruddet med Adobes standardformular til fejlrapportering.