Creative Cloud kan ikke synkroniseres

Find ud af, hvad du skal gøre, når dine Creative Cloud-dokumenter og -filer er holdt op med at synkronisere med clouden.

Hvorfor synkroniserer mine filer ikke?

Når du klikker på Dine filer i Creative Cloud-appen (f.eks. Photoshop, Illustrator og Adobe XD), får du muligvis fejlen Kan ikke indlæse. Clouden synkroniserer ikke. Dette problem opstår, fordi baggrundssynkroniseringsprocessen er holdt op med at fungere og skal opdateres.

Kan ikke indlæse. Clouden synkroniserer ikke.

Hvordan løser jeg problemet?

Vi anbefaler, at du prøver nedenstående trin i den rækkefølge, de vises i:

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   på Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.)

2. Gå til Hjælp > Om Creative Cloud. Kontrollér, at din Creative Cloud-computerapp bruger den nyeste version.

• Hvis du bruger en ældre version, skal du opdatere Creative Cloud-computerappen og prøve at synkronisere dine filer igen.
    • Hvis din version er opdateret, skal du gå videre til trin 3.
  3. Genstart Creative Cloud-appen, hvor du stødte på fejlen.

• Når den er genstartet, så prøv at tilgå dine filer fra Dine filer
    • Hvis fejlen ikke er løst, så prøv trin 4.
  4. Genstart enheden.