Tilføjelsesprogrammet, udvidelsen eller plug-in'et vises ikke i Windows > Udvidelse

Hvis du har problemer med at installere Adobe-tilføjelsesprogrammer, kan du downloade og anvende kommandolinjeværktøjet Extension Manager (ExManCmd).

Du kan se flere oplysninger om hvordan du anvender kommandolinjeværktøjet Extension Manager i Sådan arbejder du i kommandolinjen.

Løsning: Installer Adobe-tilføjelsesprogrammer ved hjælp af kommandolinjeværktøjet Extension Manager

1. Klik på det link nedenfor, der passer til din platform, for at downloade kommandolinjeværktøjet Extension Manager. Derefter kan du pakke det ud i mappen ved navn ExMan_root.

2. Du kan anvende Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til at installere eller afinstallere hvilket som helst Adobe-program for at opdatere listen af installerede Adobe-programmer i Extension Manager-databasen.

3. Gå til creative.adobe.com/addons/my_addons, og find det Adobe-tilføjelsesprogram, hvor der er opstået installationsproblemer.

4. Klik på Installationproblemer? (til højre).

5. På fanen "Hvor kan du finde det" skal du klikke på Download ved hjælp af Extension Manager (nederst på siden).

Download ved hjælp af link i Extension Manager
  6. Klik på knappen Download på siden med overførsler.

7. Når .ZXP-pakken med Adobe-tilføjelsesprogrammet er downloadet, skal du kopiere den til ExMan_root.

8. Luk alle åbne Adobe-programmer, der er kompatible med Adobe-tilføjelsesprogrammet. Se listen med kompatible programmer i beskrivelsen for tilføjelsesprogrammer på siden Adobe-tilføjelsesprogrammer.

9. Åbn en kommandoshell (Windows-kommandoprompt eller Mac OS Terminal). Derefter skal du gå til mappen ExMan_root og køre denne kommando for Adobe-tilføjelsesprogrammet og ændre myaddon.zxp til navnet på .ZXP-filen, du downloadede.

Windows

ExManCmd.exe /install myaddon.zxp

Mac OS

./Contents/MacOS/ExManCmd – -install myaddon.zxp

10. Anvend følgende kommando til at godkende installationen:

Windows

ExManCmd.exe /list all

Mac OS

./Contents/MacOS/ExManCmd –-list all