Bemærk: Denne vejledning gælder kun for ActionScript-projekter. Ved Flex-projekter henvises til Overlejring af AIR SDK på Flex SDK | Flash Builder.

Hvis Flash Builder skal bruge en anden version af AIR SDK til ActionScript-projekter, skal den forudinstallerede AIR SDK-version overlejres med den version, du vil anvende.

I nedenstående anvisninger beskrives det, hvordan version 3.4 af AIR SDK kan overlejres med den nyeste AIR SDK-version, der er udgivet. Der er dog tale om generelle anvisninger. Du kan følge disse anvisninger, hvis du vil overlejre enhver version af AIR SDK i Flash Builder.

Du kan få sidste nyt, SDK'er, værktøjer, dokumentation og kodeeksempler på Adobes Gaming-websted.

Forudsætninger for opdatering af AIR SDK i Flash Builder

• Download Adobe AIR SDK & Compiler på siden med downloads, og gem filen lokalt.
    Alternativt kan du downloade den rigtige version af AIR SDK & Compiler til dit operativsystem via dokumentet om AIR SDK-versioner.

• Afslut Flash Builder, før du følger disse trin til opdatering af AIR SDK.

Trin til opdatering af AIR SDK i Flash Builder

1. (Valgfrit) Sikkerhedskopiér AIR SDK ved at kopiere hele biblioteket.

I Flash Builder skal du f.eks. kopiere AIRSDK-biblioteket på følgende placering:

• Windows 7: C:\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7\eclipse\plugins\com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
    • Mac OS: /Programmer/Adobe Flash Builder 4.7/eclipse/plugins/com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
  2. Når du har sikkerhedskopieret AIR SDK, skal du slette alt indholdet i AIRSDK-mappen.

3. Pak indholdet af den downloadede zip-/dmg-fil til AIR SDK ud i den tomme AIRSDK-mappe.

• Windows: Højreklik på ZIP-filen, og vælg Udpak alle, eller brug et dekomprimeringsværktøj efter eget valg.
    • Mac OS: Kør disse kommandoer i terminalen:
      • hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg
      • cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory

Bemærk: Hvis du ikke kan overskrive filerne i Mac OS pga. filtilladelserne, kan du prøv disse kommandoer:

• sudo hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg
    • sudo cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory
  4. (Gælder kun for ældre AIR-versioner end 3.6) Kopiér indholdet fra mappen aot (AIRSDK_back_up\lib\aot) i AIR SDK-sikkerhedskopien til mappen aot i den nye AIR SDK (AIRSDK\lib\aot).

5. Efter SDK-opdateringen skal du opdatere AIR-navneområdet i projektets programbeskrivelse til den rigtige version.

For eksempel: <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.4"> til <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.7">

Bemærk:

Du kan se de nyeste oplysninger i produktbemærkningerne til AIR.