Download Fresco og find vejledninger for at komme i gang.

Sådan downloades og installeres Fresco

fr_appicon

Installering for første gang eller på en ny iOS-enhed eller computer?

Klik på knappen Download Fresco på mobil (iOS og iPad OS) nedenfor for at begynde at downloade Adobe Fresco på iPhone eller iPad fra App Store. Følg vejledningen på skærmen for at logge på og installere.

Klik på knappen Download Fresco til computer nedenfor for at begynde at downloade Adobe Fresco på en Windows-enhed eller computer. Hvis dette er første gang, du installerer et Creative Cloud-program, installeres Creative Cloud-klientprogrammet også.

Har du brug for hjælp med dit abonnement?

Jeg købte det forkerte abonnement. Hvordan skifter jeg abonnement?

Her kan du læse om, hvordan du skifter til et andet Adobe-abonnement eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement."

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Fresco?

Du skal logge ind regelmæssigt for at bekræfte din licens – hver 30. dag, hvis du har et måneds- eller årsabonnement. Du skal også logge ind, når du downloader eller opdaterer InDesign. Yderligere oplysninger finder du i Log ind for at aktivere dine Adobe-apps.

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Udskrivning af kvittering eller faktura for betaling.