Download Fresco, og find selvstudier til at komme i gang.

Sådan downloader og installerer du Fresco

fr_appicon

Installerer du for første gang på en ny iOS-enhed eller computer?

Klik på knappen Download Fresco på mobil (iOS og iPad OS) nedenfor for at begynde at downloade Adobe Fresco på iPhone eller iPad fra App Store. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere.

Klik på knappen Download Fresco til computer nedenfor for at begynde at downloade Adobe Fresco på en Windows-enhed eller -computer. Hvis dette er første gang, du installerer en Creative Cloud-app, installeres Creative Cloud-computerappen også.

Har du brug for hjælp med din plan?

Jeg har købt den forkerte plan. Hvordan skifter jeg planer?

Find ud af, hvordan du skifter til en anden Adobe-plan eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Hvorfor skal jeg logge ind for at bruge Fresco?

Du er nødt til at logge ind regelmæssigt pga. licensgodkendelse – hver 30. dag for månedlige medlemmer og hver 99. dag for årlige medlemmer. Du skal også logge ind, når du downloader eller opdaterer InDesign. Få flere oplysninger under Log ind for at aktivere dine Adobe-apps.

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et Adobe-medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Find flere oplysninger under Udskriv en betalingskvittering eller faktura.