Grundlæggende

Hvad er Adobe Muse CC, og hvem henvender det sig til?

Adobe Muse CC hjælper dig med at designe og udgive fuldt responsive HTML5-websteder uden at skrive kode. Det er perfekt til designere, der gerne vil oprette websteder efter eget valg, der fungerer og ser flotte ud i enhver browser og på enhver skærmstørrelse. Med den effektive Adobe CreativeSync-integration kan du starte dit layout på farten med Adobe Comp CC. Brug designaktiver som f.eks. vektorgrafik og formater med Creative Cloud Libraries, og få adgang til arkivbilleder fra Adobe Stock.

Da Adobe Muse er en del af Creative Cloud, kan du få adgang til alle de seneste opdateringer, så snart de er tilgængelige. Læs mere om Creative Cloud.

Hvor kan jeg læse mere om nye funktioner?

Se siden Nyheder for yderligere oplysninger.

Hvordan fungerer Adobe Muse CC sammenlignet med tidligere versioner?

Se Adobe Muse Oversigt over nye funktioner for at sammenligne funktioner i forskellige versioner.

Tekniske spørgsmål

Hvad er minimumskravene for at kunne køre Adobe Muse CC?

Se systemkravene for flere detaljer.

Hvad er vilkårene og betingelserne for at bruge Adobe Muse CC?

Se betingelser for brug af Adobe Muse CC.

Hvor mange computere må jeg installere Adobe Muse CC på?

Du må installere en kopi af Adobe Muse CC på din primære computer og en backup-computer, så længe du ikke bruger softwaren på samme tid på begge maskiner. Det er kompatibelt med alle platforme (Mac/Mac, Mac/pc eller pc/pc).

Når der kommer en opgradering til Adobe Muse, er det så nødvendigt, at jeg installerer den?

Selvom det ikke kræves, at du installerer en ny version af softwaren, så opfordres du på det kraftigste til at gøre det. Opdateringer kan indeholde nye funktioner eller kodeforbedringer, der er afgørende til opbygning af standardbaseret indhold.

Kan jeg ændre min Adobe Muse-brugergrænseflade fra mørk til lys?

Den mørke brugergrænseflade i Adobe Muse CC er indstillet, så den passer til andre professionelle Adobe-produkter som f. eks. Photoshop CC, Illustrator CC og InDesign CC. Du kan nemt ændre lysstyrken i dialogboksen Præferencer: Vælg Rediger > Præferencer og vælg et andet farvetema.

Hvordan bliver jeg medlem af Adobe Muse CC-betaprogrammet?

Tilmeld dig Adobe Muse-betaprogrammet her.

Kan Adobe Muse CC-websites findes af søgemaskiner som Google, Yahoo!, og Bing?

Adobe Muse CC genererer automatisk en websiteoversigt, der er optimeret til søgemaskiner, uanset om du hoster hos Adobe eller en anden udbyder. Der er også mange måder at forbedre synligheden ved hjælp af metadata, søgeord, tagning og meget mere. Læs mere om hvordan du optimerer dit Adobe Muse CC-website til søgemaskiner.

Hvilke browsere er mine Adobe Muse CC-design kompatible med?

Adobe Muse CC skaber kode, der er kompatibel med alle browsere, så du kan fokusere på dit design. Adobe Muse-teamet tester og optimerer i øjeblikket output til følgende browsere:

• Nyeste versioner af Chrome til Mac OS, Windows og Android
  • Nyeste versioner af Apple Safari til Mac OS og iOS
  • Internet Explorer 11 og Edge til Windows
  • Nyeste versioner af Firefox til Mac OS og Windows
  • Standardbrowser på nyeste versioner af Android

Kan jeg integrere en blog fra WordPress, Tumblr eller lignende i mit Adobe Muse CC-website?

Der er flere måder at integrere en tredjepartsblog i dit Adobe Muse-website. Du kan oprette en blog på en bloggingmaskine som WordPress eller Tumblr, fastholde indlejringskoden og derefter integrere den i dit Adobe Muse CC-design som et integreret element ved at vælge Objekt > Indsæt HTML. Se dette selvstudium (med eksempelfiler, så du kan øve dig) om, hvordan du får vist en blog på et Adobe Muse CC-website. Du kan også besøge siden Adobe Muse-tilføjelsesprogrammer for at downloade gratis og betalte widgets leveret af Adobe Muse-partnere og designfællesskabet.

Hvordan påvirker ændringerne i Googles mobile søgemaskineranking websites oprettet med Muse?

I februar annoncerede Google, at fra 21. april 2015 vil de inkludere mobilbrugervenlighed som en del af deres ranking. Som følge af denne ændring er Google Webmaster-værktøjer blevet opdateret til at identificere sider på dit website, som vil blive påvirket af de nye mobilvenlige kriterier. Du kan finde flere oplysninger i dette blogindlæg, som gennemgår vores konklusioner og vores anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit Adobe Muse-website mere mobilbrugervenligt.

Hvordan kan jeg lave min egen indlejringskode-widget til mit Adobe Muse CC-website?

Du kan lære at lave dine egne indlejringskode-widgets på GitHub.

Er det muligt at tilføje funktioner, der ikke er understøttet som standard, til mit Adobe Muse CC-website?

Adobe Muse CC kan udvides ved hjælp af HTML-indlejringskode. Det er også muligt at inkludere brugerdefinerede JavaScript og CSS med et design. Det kan lade sig gøre ved at lave din egen widget, også kaldet MuCow. Besøg denne side på Github for at få mere at vide. Besøg siden Adobe Muse-tilføjelsesprogrammer for at downloade nye tilpassede og formaterede widgets leveret af Adobe Muse-partnere og designfællesskabet.

Hvordan opretter jeg formularer i Adobe Muse?

Du kan oprette og tilpasse formularer til websteder, der hostes af Adobe eller enhver anden hostudbyder ved hjælp af indbyggede widgets fundet i mappen Formularer i Widget-biblioteket. For at se, hvordan dette fungerer, kan du se dette selvstudium Tilføj en kontaktformular.

Kan jeg eksportere koden fra Muse ind i en HTML-editor?

Adobe Muse er ikke beregnet til at være et kodegenererende værktøj til yderligere redigering. Vi anbefaler, at al redigering af websitet udføres i Adobe Muse, frem for at eksportere websitet og redigere koden andetsteds. Ved at blive i Adobe Muse kan du fortsætte med at bruge den fulde funktionalitet til at opdatere dit website. Så snart du begynder at ændre outputtet fra Adobe Muse, er der ingen vej tilbage, medmindre du er villig til at genskabe ændringerne, hver gang du eksporterer fra Adobe Muse. HTML-kodeoutputtet fra Muse er ikke optimeret til manuel redigering.

Kan jeg oprette responsive websites med Adobe Muse?

Ja, du kan oprette responsive websites ved brug af Adobe Muse. Se Responsivt webdesign i Adobe Muse.

Kan jeg tilføje parallakserulning på mit website?

Adobe Muse giver en række muligheder for at anvende rulleeffekter på dit webdesign. Anvend rulleeffekter for bevægelse for at få objekter til at bevæge sig i forskellige retninger ved forskellige hastigheder vha. rullehjulet på en mus eller berøring med en finger. Anvend opacitet for at få objekter til at tone ind og ud under rulning. Og tilføj rulleeffekter til Adobe Edge-animationer og slideshows. Lær at anvende rulleeffekter med dette selvstudium.

Hosting

Skal min hjemmeside hostes af Adobe?

Du har et valg. Du kan hoste din Adobe Muse CC-hjemmeside hos enten Adobe eller en hostudbyder efter eget valg.

• Hvis du vil hostes af Adobe: Klik på Udgiv, opret eller indtast dit Adobe ID, og følg instruktionerne på skærmen.
  • Hvis du vil hostes af en anden hostudbyder: Brug funktionen Filer > Eksporter HTML for at skabe en lokal kopi af alle filerne til din hjemmeside, som du derefter kan sende via FTP til en hostudbyder efter eget valg.

Når jeg udgiver i Adobe Muse CC, skal jeg så betale for at blive hostet hos Adobe?

Med Adobe Muse CC kan du udgive dit midlertidige website på Adobes hostingplatform uden beregning i prøveperioden. Dette giver dig chancen for at sende en live URL til din kunde for korrektur. Alle sider i prøvetilstand hos Adobe vil indeholde domænet "businesscatalyst.com". Hvis du beslutter dig for at aktivere siden ved at betale for den månedlige hostingtjeneste, kan du overføre dit eget domæne og fjerne underdomænet .businesscatalyst.com. Eller du kan eksportere HTML og hoste den endelige side hos en hostudbyder efter eget valg.

Hvis du har købt et Creative Cloud-medlemskab den 30. april 2015 eller tidligere, omfatter et Creative Cloud Alle apps-abonnement hosting af op til fem webBasics-websteder, og et Adobe Muse CC Enkelt app-abonnement omfatter hosting af ét webBasics-websted.

Adobe-hosting gælder kun for en gyldig Adobe Muse CC Enkelt app-abonnementsaftale eller Creative Cloud-medlemskabsaftale, som er købt den 30. april 2015 eller tidligere. Få mere at vide om standardtilbuddet fra Adobe Business Catalyst.

Kan jeg flytte en udgivet Adobe Muse CC-side til en anden hostudbyder?

Ja. Enhver kundesidekode, som f.eks. sider, der er designet i Adobe Muse CC, herunder den udgivne HTML, CSS og JavaScript-kode, kan downloades vha. en almindelig FTP-klient. Når du har en kopi af den lokale rodmappe på din maskine, kan du derefter forbinde til en ny hostserver og bruge en FTP-klient til at uploade siden til en ny hostplatform.

Kan jeg få hostet sider, der er skabt med Adobe Muse CC, hos andre hostudbydere?

Ja, du kan bruge Adobe Muse CC til at oprette websteder og derefter udgive dem hos en anden hostudbyder. Følg disse trin: Vælg Filer > Eksporter til HTML for at gemme sidens filer i en lokal mappe på din maskine. Eller vælg Filer > Upload til FTP-vært og indtast værtens FTP-oplysninger.

Sprog

Hvilke sprogversioner af Adobe Muse CC findes der?

Adobe Muse CC fås i øjeblikket på følgende sprog:

• Portugisisk
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk, USA
  • Engelsk, internationalt
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polski
  • Russisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Kinesisk, traditionelt
  • Tyrkisk

Hvis jeg vælger et nyt sprog efter mit medlemskab begynder, hvad kan jeg så forvente?

Adobe Muse CC brugergrænsefladen opdateres automatisk, så det svarer til det valgte sprog. Dette vil ikke påvirke filer, der er skabt vha. den tidligere sprogversion.

Kan jeg skifte tilbage til det sprog, jeg startede mit medlemskab med?

Ja, du skal bare gå ind under menuen Præferencer og vælge sprog igen efter eget valg. Adobe Muse CC brugergrænseflade opdateres automatisk.

Gratis prøveversioner

Hvor kan jeg få en prøveversion af Adobe Muse CC?

Med et gratis Creative Cloud-medlemskab kan du downloade prøveversion af Adobe Muse CC – og andre programmer i Creative Cloud. Hvis du opgraderer til et Alle apps-abonnement, vil du kunne downloade den fulde version af alle Creative Cloud-programmer.

Hvornår begynder min Adobe Muse CC-prøveversion?

Efter du har installeret Adobe Muse CC og logger på med et Adobe ID, vil din prøveversion begynde efter du har startet softwaren første gang og klikket på Start prøveversion.

Kan jeg konvertere min prøveversion til et betalt medlemskab?

Ja. Du kan konvertere din prøveversion til et Creative Cloud Alle apps- eller Enkelt app-medlemskab ved at købe det på Creative Cloud-websitet. Når du har købt dit medlemskab, vil din prøveversion af produktet automatisk tilbydes i licens, når du starter det igen.

Findes der andre ressourcer, der kan hjælpe mig med at evaluere prøveversionen?

Ja. Hvis du har valgt at modtage e-mailkommunikation fra Adobe kan du modtage en række forskellige kommunikationsmaterialer med nyttige ressourcer og gode råd, for at få mest muligt ud at din prøveversion. Du kan også besøge Lær om Adobe Muse CC og support for at få detaljerede selvstudier, der kan hjælpe dig i gang.