Læs denne artikel med løsningsforslag ved problemer med Accordion-widgets i Google Chrome, der kører på Android OS.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Problem

Når du går ind på det udgivne websted, kan Accordion-widgets blive skjult straks efter berøring, hvis muligheden "Kan lukke alt" er aktiveret.
Problemet er især udbredt i Google Chrome version 55.0.2883.91, der kører på Android OS.

Løsning

1. Download .mulib-filen fra https://adobe.ly/2jhRZIZ.

2. Åbn den downloadede fil i Adobe Muse ved at dobbeltklikke på den.
    Den downloadede fil bliver tilføjet som et bibliotekselement i Adobe Muse.

3. Træk biblioteksfilen til mastersiden eller en underordnet side, afhængigt af hvor problemet forekommer.

Bemærk:

Når du trækker filen, skal du sørge for, at den ikke overlapper en anden side eller indholdsramme.

4. Eksportér og udgiv webstedet igen.