Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Spørgsmålene indsamles fra brugergrupper og revideres periodisk.

Tredjeparts-widgets til funktionalitet, der som udgangspunkt ikke understøttes i Muse

Søg på musewidgets.com, hvor der findes en samling af widgets, du kan downloade. Du kan også søge efter gratis widgets.

Hvis en widget ikke findes der, kan du bruge denne forespørgsel til Muse-widgetkataloget til at finde ud af hvorfor eller til at anmode om, at der oprettes en ny widget.

Arbejde med rulleeffekter

Se denne vejledning fra Danielle Beaumont: Forstå rulleeffekter

Integration af blogs i Adobe Muse

Se selvstudiet Tilføjelse af en tredjeparts-blog om integration af widgets fra Nomad Dreamers i Adobe Muse.

Hvad er de bedste dimensioner ved design af et layout? Hvordan arbejder jeg med brudpunkter i Muse?

Hver brudpunkt bringer mere indhold, som er en del af siden og
downloades, til siden. Princippet er, at indhold ikke skal dubleres mellem brudpunkter. Genbrug i stedet det samme element på tværs af brudpunkter så vidt muligt.

Hvis du bare tilføjer brudpunkter og kun flytter/ændrer størrelse på elementer
, der også findes i andre brudpunkter, øges sidens størrelse kun ubetydeligt. Men hvis du føjer indhold til hvert enkelt brudpunkt og vælger, at det skal gemmes i andre brudpunkter, dublerer du indhold på tværs af brudpunkterne, og det kan medføre, at sidens størrelse øges betragteligt.

En anden grund til ikke at dublere indhold er betydningen for SEO – man bliver straffet for dubleret
indhold. Det kan også være meget besværligt at vedligeholde sådan en side. I stedet kan du bruge
den samme tekstramme og formatere den forskelligt mellem brudpunkterne.

Viewport-skaleringen starter, hvis siden når sit minimum og stadig er større end telefonens bredde. Viewport-skalering sikrer, at hele siden kan vises på en gang på telefonen uden vandrette rullepaneler. Hvis du ændrer browseren på din computer til telefonens bredde, og der vises et vandret rullepanel (enten fordi det faste indhold er større end skærmen, eller fordi du har nået den mindste sidebredde), skaleres den samme side, når den vises på en telefon.

Hvorfor er der hvide blokke til højre og i bunden af en side på et responsivt websted, når det vises på en iPad, men ikke når det vises på alle andre enheder?

Et hvidt bånd er normalt et tegn på, at indholdet er bredere end skærmens sidebredde på enheden. Du kan f.eks. komme ud for, at et element med fast bredde pludselig bliver bredere end siden ved den bestemte sidebredde. Den hvide del, der vises, er faktisk browserens udfyldning. Den vises ikke på andre enheder, fordi de kan have en anden bredde.

Hvis du ser siden på en computer og ændrer browservinduets størrelse, så bredden svarer til iPad-skærmen bredde, vises der et rullepanel (når du scroller til højre, vises det hvide bånd). Når det vises med det samme på din iPad, er det sandsynligvis pga. Viewport-skaleringen.

Gode råd om brudpunkter

Tilpasning af CSS til brugerdefineret kode i Adobe Muse

SEO-forbedring af websteder oprettet i Adobe Muse

Sådan føjer du lokale videoer til Muse-sider

Arbejde med ankre

Design af en menu med forskellige tilstande

FTP-problemer med Adobe Muse

Ekstra plads på webstedet eller forkert layout på en enhed

Fejlfinding i forbindelse med skrifttypeproblemer i Adobe Muse

Brug af Google Recaptcha med Adobe Muse

Oprettelse af en feedbackformular i Muse og tilknytning til en database

Modtog ikke e-mail sendt via formular-widget

Oprettelse af klæbende overskrift/sidefod/navigationsmenu

Responsive diasshow

Integration af videoer på dit websted

Oprettelse af tabeller i Adobe Muse

Det er ikke muligt at oprette tabeller i Adobe Muse i øjeblikket. Du skal oprette tabeller uden for Adobe Muse og bruge Objekt> Indsæt HTML for at føje dem til en side. Du kan få flere oplysninger i Oprettelse af tabeller i Adobe Muse.

I forumtråden om oprettelse af tabeller beskrives forskellige metoder til tilføjelse af tabeller på Adobe Muse-websteder.

Oprettelse af en login-side

Det er i øjeblikket ikke muligt at oprette en login- eller registreringsside i Adobe Muse ved hjælp af de standard-widgets, der er til rådighed. I denne forumtråd kan du se, hvorfor det ikke er muligt at oprette en login- eller registreringsside i Adobe Muse.