Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Brugergrænsefladen i Adobe Muse CC 2014 er for stor på Windows-computere, hvor skaleringen er indstillet til 125 %

Dette skaleringsproblem i Adobe Muse opstår, når skaleringsindstillingen i Windows er 125 %. Adobe Muse gengiver brugergrænsefladen med 100 %, 150 % eller 200 % afhængigt af skaleringsindstillingerne i Windows og miljøvariablen. Hvis miljøvariablen ikke er indstillet, og skaleringsindstillingen for Windows er 125 %, vises brugergrænsefladen for Adobe Muse med en opløsning 150 %.

Hvis du foretrækker at beholde de aktuelle skaleringsindstillinger i Windows, kan du indstille en miljøvariabel for at tvinge Adobe Muse til at gengive brugergrænsefladen med 100 %.

Tilføj en brugerdefineret værdi for miljøvariablen

Skaleringsindstillingerne i Windows påvirker hele skærmvisningen i Windows. Det er muligt at tilføje en værdi for miljøvariablen, således at du kan kontrollere indstillingerne for Adobe Muse og ikke påvirke hele Windows.

1. Højreklik på Computer på skrivebordet, og vælg Egenskaber.
  2. Klik på Avancerede systemindstillinger i panelet til venstre i vinduet System.
  3. Vælg fanen Avanceret, og klik på Miljøvariabler i vinduet Systemindstillinger.
  4. Klik på Ny i afsnittet Systemvariabler. Den kan også indstilles i afsnittet Brugervariabler, hvis ændringen skal begrænses til den bruger, der er logget ind i øjeblikket.
  5. I dialogboksen Ny systemvariabel skal du indtaste MUSE_UI_SCALE_FACTOR i feltet Variabelnavn.
  6. Indtast 1 i feltet Variabelværdi.
  7. Klik på OK.
MuseUIScaleFactor