Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Pakning, implementering og aktivering af Adobe Muse

Adobe Muse fås som en del af løsningerne Creative Cloud Team og Creative Cloud for Enterprise (CCE og EEA). Adobe Muse kan nemt implementeres i et administreret miljø vha. Creative Cloud Packager.

Med introduktionen af ​​Creative Cloud Packager version 1.5 er pakningen og implementeringen af ​​Adobe Muse til brugere af Team- og Enterprise-løsningerne blevet endnu mere strømlinet. Der kræves ikke længere noget arbejdsforløb til installation.

I artiklen Oprettelse og redigering af pakker kan du få hjælp til at oprette en pakke til implementering vha. Creative Cloud Enterprise-serienummeret.

Muse til Enterprise-brugere kræver ikke længere et separat serienummer og serialiseres vha. Creative Cloud Enterprise-serienummeret som beskrevet i ovenstående proces.

Start af Adobe Muse efter aktivering

Når ovenstående kommandoer er blevet udført, kan du aktivere Adobe Muse med Adobe Muse-serienummeret og starte det som en abonnementsversion vha. ethvert gyldigt Adobe ID (med eller uden et tilknyttet abonnement). Følg nedenstående trin for at starte og bruge Adobe Muse efter aktivering:

1. Start Adobe Muse.
  2. På velkomstskærmen skal du vælge den første mulighed Log på et eksisterende abonnement.
  3. Angiv et eksisterende, gyldigt Adobe ID og den tilhørende adgangskode. Eller opret et Adobe ID, og log på.

Der kræves ikke længere et Adobe ID

Tidligere krævede Muse et gyldigt Adobe ID i modsætning til andre programmer under CCE- eller EEA-licensen, der blev installeret med Enterprise-serienummeret. Det er ikke længere tilfældet.

Muse kræver et gyldigt Adobe ID for at kunne bruge Adobe Fonts- og Business Catalyst-tjenesterne, som er tæt integreret med Muse. Adobe ID'et bruges ikke til kontrol af abonnementet eller ejerskabet til licensen, men programmet kontrollerer på Adobes servere, om det angivne Adobe ID eksisterer og kan forbindes med Adobe Fonts- og Business Catalyst-tjenesterne.

Hvis du logger på Creative Cloud, har du mulighed for at publicere et prøvewebsted på Business Catalyst-hostingplatformen.