Læs denne artikel for at løse "Fejl 400: Skrifttypen er ikke til rådighed", når Adobe Muse-sider udgives eller eksporteres.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Skrifttypen er ikke til rådighed, når du udgiver eller eksporterer en side

Der vises følgende fejl, når du udgiver eller eksporterer en side fra Adobe Muse: "Kode kunne ikke genereres til at aktivere én eller flere skrifttyper på siden. [Fejl 400: Skrifttypen er ikke til rådighed]"

Muse – fejl 400: Skrifttypen er ikke til rådighed

Løsning: Udskift bestemte skrifttyper fra Typekit

Følgende Typekit-skrifttyper kan forårsage problemet:

• Proxima Nova Soft
  • Adage Script
  • Veer Annabelle
  • Baroque Text
  • Bookman
  • Buena Park
  • Corner Store
  • Hooligan
  • Peachy Keen
  • Tamarillo
  1. Hvis du anvender nogen af disse skrifttyper, skal du udskifte dem med den tilsvarende "JF"-skrifttype (f.eks. Adage Script JF).

2. Typekit har fjernet skrifttypefamilierne Alverata PE, Alverata Informal PE, Alverata Irregular PE og Proxima Nova Soft fra Typekit-biblioteket. Disse skrifttyper erstattes af ikke-PE-skrifttyper med tilsvarende navne, som kan ses på siden med Alverata-skrifttyper.

3. Hvis du bruger skrifttypen Proxima Nova Soft, skal du manuelt ændre den til Proxima Soft. Hvis du vil ændre skrifttypen, skal du gøre følgende:

1. Klik på Filer > Tilføj/fjern webskrifttyper.
    2. Fra Typekit skal du vælge Proxima Soft og klikke på OK.
    3. På Adobe Muse-siden skal du markere teksten alle de steder, hvor du har brugt Proxima Nova Soft.
    4. På rullelisten Tekst skal du vælge den Proxima Soft-skrifttype, som du har tilføjet.
    5. Gem filen, og eksporter/udgiv dine HTML-filer.
  4. Hvis du ikke anvender nogen af skrifttyperne, eller hvis problemet ikke blev løst ved udskifte dem, skal du gøre følgende:

1. Afslut Adobe Muse.
    2. Log af Creative Cloud-programmet, og log på igen.
    3. Åbn Adobe Muse igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du gå ind på Kundeservice og klikke på Har stadig brug for hjælp.