Typekit-fejl 400 ved udgivelse eller eksport af et Adobe Muse-websted

Læs denne artikel for at løse "Fejl 400: Skrifttypen er ikke til rådighed", når Adobe Muse-sider udgives eller eksporteres.

Skrifttypen er ikke til rådighed, når du udgiver eller eksporterer en side

Der vises følgende fejl, når du udgiver eller eksporterer en side fra Adobe Muse: "Kode kunne ikke genereres til at aktivere én eller flere skrifttyper på siden. [Fejl 400: Skrifttypen er ikke til rådighed]"

Løsning: Udskift bestemte skrifttyper fra Typekit

Følgende Typekit-skrifttyper kan forårsage problemet:

• Proxima Nova Soft
  • Adage Script
  • Veer Annabelle
  • Baroque Text
  • Bookman
  • Buena Park
  • Corner Store
  • Hooligan
  • Peachy Keen
  • Tamarillo
  • Instant
  • Federico
  • Franklin Gothic URW Condensed SC Book & Medium
  • Baucher Gothic URW Alt og Alt Extended
  • Leitura News
  • Velino Poster
  • Acta
  • Estilo
  • Penna
  • Le Monde Sans Std Extra Demi
  • Le Monde Sans Std 2 Extra Demi
  1. Hvis du anvender nogen af disse skrifttyper, skal du udskifte dem med den tilsvarende "JF"-skrifttype (f.eks. Adage Script JF).

2. Typekit har fjernet skrifttypefamilierne Alverata PE, Alverata Informal PE, Alverata Irregular PE og Proxima Nova Soft fra Typekit-biblioteket. Disse skrifttyper erstattes af ikke-PE-skrifttyper med tilsvarende navne, som kan ses på siden med Alverata-skrifttyper.

3. Hvis du bruger skrifttypen Proxima Nova Soft, skal du manuelt ændre den til Proxima Soft. Hvis du vil ændre skrifttypen, skal du gøre følgende:

1. Klik på Filer > Tilføj/fjern webskrifttyper.
    2. Fra Typekit skal du vælge Proxima Soft og klikke på OK.
    3. På Adobe Muse-siden skal du markere teksten alle de steder, hvor du har brugt Proxima Nova Soft.
    4. På rullelisten Tekst skal du vælge den Proxima Soft-skrifttype, som du har tilføjet.
    5. Gem filen, og eksporter/udgiv dine HTML-filer.
  4. Hvis du ikke anvender nogen af skrifttyperne, eller hvis problemet ikke blev løst ved udskifte dem, skal du gøre følgende:

1. Afslut Adobe Muse.
    2. Log af Creative Cloud-programmet, og log på igen.
    3. Åbn Adobe Muse igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du gå ind på Kundeservice og klikke på Har stadig brug for hjælp.