Find ud af, hvordan du løser problemet, hvis fejlmeddelelsen "Dit Adobe Muse-abonnement kunne ikke valideres" vises, når du starter Adobe Muse.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Fejlmeddelelsen "Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement", når du starter Adobe Muse

Ser du denne fejlmeddelelse når du starter Adobe Muse?

"Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement. Vi har ikke kunnet validere dit Adobe Muse-abonnement i et stykke tid. Opret forbindelse til internettet for at fortsætte med at bruge Adobe Muse."

Prøv løsningerne i dette dokument.

Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement
Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement

1. Slet Adobe Muse-konfigurationsmapperne.

Følg instruktionerne for dit operativsystem.

Advarsel: Sørg for, at du sletter de rigtige filer og mapper på de rigtige placeringer, så du ikke risikerer at miste data. Kontakt supporten, hvis du er i tvivl.

Mac OS

1. I Finder skal du navigere til /Bibliotek/Application Support/Adobe.

Bemærk:

Kan du ikke se biblioteksmappen? Se Adgang til skjulte brugerbiblioteksfiler | Mac OS 10.7 Lion, hvis du har brug for hjælp.

2. Træk mapperne MBL Store og OOBE til papirkurven.

Sletning af mapperne MBL Store og OOBE i macOS
    Sletning af mapperne MBL Store og OOBE

3. I Finder skal du navigere til Bibliotek/Preferences .

4. Træk Adobe Muse-mappen (i mappen Indstillinger) til papirkurven.

Træk Adobe Muse-mappen til papirkurven.
    Træk Adobe Muse-mappen til papirkurven.

5. Start Adobe Muse, og følg anvisningerne på skærmen. Du bliver bedt om at angive nogle konfigurationsoplysninger igen i Adobe Muse, f.eks. dit Adobe-id og sproget for brugerfladen.

Windows

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Windows 7: Find [brugernavn]\AppData\Local\Adobe i Windows Stifinder.
    • Windows XP: Find [brugernavn]\Lokale indstillinger\Application Data\Adobe i Windows Stifinder.
  2. Højreklik på mapperne MBL Store og OOBE, og vælg Slet.

Win7_MBL_Store_OOBE
    Sletning af mapperne MBL Store og OOBE på en Windows-computer

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Windows 7: Find [brugernavn]\AppData\Roaming i Windows Stifinder.
    • Windows XP: Find [brugernavn]\Lokale indstillinger i Windows Stifinder.
  4. Højreklik på Adobe Muse-mappen (i mappen Roaming/Lokale indstillinger), og vælg Slet.

Slet mappen AdobeMuse på din Windows-computer.
    Slet mappen AdobeMuse på din Windows-computer.

5. Start Adobe Muse, og følg anvisningerne på skærmen. Du bliver bedt om at angive nogle konfigurationsoplysninger igen i Adobe Muse, f.eks. dit Adobe-id og sproget for brugerfladen.

2. Kontroller at du kan oprette forbindelse til Adobes abonnementsserver.

Start en webbrowser, f.eks. Firefox eller Internet Explorer, og gå ind på https://na1mbls.licenses.adobe.com.

• Hvis du kan åbne dette websted, kan der oprettes forbindelse fra din computer til Adobes abonnementsserver. Fortsæt til næste trin (send filen PDApp.log til Adobe).
  • Hvis du ikke kan åbne dette websted, kan der ikke oprettes forbindelse fra din computer til Adobes abonnementsserver. Fejlfinding af problemer med firewallen. Kontakt din netværksadministrator eller se i dokumentationen til dit hjemmenetværks firewall.

3. Send filen PDApp.log til Adobe.

1. Find filen PDApp.log:

• Mac OS: I Finder skal du navigere til Bibliotek/Logs/PDApp.log.
    • Windows: Find [brugernavn]\AppData\Local\Temp i Windows Stifinder.
    Sådan finder du filen PDApp.log i macOS
    Sådan finder du filen PDApp.log i macOS

Sådan finder du filen PDApp.log i Windows
    Sådan finder du filen PDApp.log i Windows

2. Brug en e-mail-klient, f.eks. Microsoft Outlook eller Gmail, til at sende filen PDApp.log til muse-support@adobe.com.

Adobes Muse-team vil analysere logfilen, identificere problemet og kontakte dig med oplysninger om de næste trin.