Fejlmeddelelsen "Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement"

Find ud af, hvordan du løser problemet, hvis fejlmeddelelsen "Dit Adobe Muse-abonnement kunne ikke valideres" vises, når du starter Adobe Muse.

Fejlmeddelelsen "Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement", når du starter Adobe Muse

Ser du denne fejlmeddelelse når du starter Adobe Muse?

"Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement. Vi har ikke kunnet validere dit Adobe Muse-abonnement i et stykke tid. Opret forbindelse til internettet for at fortsætte med at bruge Adobe Muse."

Prøv løsningerne i dette dokument.

Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement
Kunne ikke validere dit Adobe Muse-abonnement

Følg instruktionerne for dit operativsystem.

Advarsel: Sørg for, at du sletter de rigtige filer og mapper på de rigtige placeringer, så du ikke risikerer at miste data. Kontakt supporten, hvis du er i tvivl.

Mac OS

1. I Finder skal du navigere til /Bibliotek/Application Support/Adobe.

Bemærk:

Kan du ikke se biblioteksmappen? Se Adgang til skjulte brugerbiblioteksfiler | Mac OS 10.7 Lion, hvis du har brug for hjælp.

2. Træk mapperne MBL Store og OOBE til papirkurven.

Sletning af mapperne MBL Store og OOBE i macOS
    Sletning af mapperne MBL Store og OOBE

3. I Finder skal du navigere til Bibliotek/Preferences .

4. Træk Adobe Muse-mappen (i mappen Indstillinger) til papirkurven.

Træk Adobe Muse-mappen til papirkurven.
    Træk Adobe Muse-mappen til papirkurven.

5. Start Adobe Muse, og følg anvisningerne på skærmen. Du bliver bedt om at angive nogle konfigurationsoplysninger igen i Adobe Muse, f.eks. dit Adobe-id og sproget for brugerfladen.

Windows

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Windows 7: Find [brugernavn]\AppData\Local\Adobe i Windows Stifinder.
    • Windows XP: Find [brugernavn]\Lokale indstillinger\Application Data\Adobe i Windows Stifinder.
  2. Højreklik på mapperne MBL Store og OOBE, og vælg Slet.

Sletning af mapperne MBL Store og OOBE på en Windows-computer

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Windows 7: Find [brugernavn]\AppData\Roaming i Windows Stifinder.
    • Windows XP: Find [brugernavn]\Lokale indstillinger i Windows Stifinder.
  4. Højreklik på Adobe Muse-mappen (i mappen Roaming/Lokale indstillinger), og vælg Slet.

Slet mappen AdobeMuse på din Windows-computer.
    Slet mappen AdobeMuse på din Windows-computer.

5. Start Adobe Muse, og følg anvisningerne på skærmen. Du bliver bedt om at angive nogle konfigurationsoplysninger igen i Adobe Muse, f.eks. dit Adobe-id og sproget for brugerfladen.

Start en webbrowser, f.eks. Firefox eller Internet Explorer, og gå ind på https://na1mbls.licenses.adobe.com.

• Hvis du kan åbne dette websted, kan der oprettes forbindelse fra din computer til Adobes abonnementsserver. Fortsæt til næste trin (send filen PDApp.log til Adobe).
  • Hvis du ikke kan åbne dette websted, kan der ikke oprettes forbindelse fra din computer til Adobes abonnementsserver. Fejlfinding af problemer med firewallen. Kontakt din netværksadministrator eller se i dokumentationen til dit hjemmenetværks firewall.
  1. Find filen PDApp.log:

• Mac OS: I Finder skal du navigere til Bibliotek/Logs/PDApp.log.
    • Windows: Find [brugernavn]\AppData\Local\Temp i Windows Stifinder.
    Sådan finder du filen PDApp.log i macOS
    Sådan finder du filen PDApp.log i macOS

Sådan finder du filen PDApp.log i Windows
    Sådan finder du filen PDApp.log i Windows

2. Brug en e-mail-klient, f.eks. Microsoft Outlook eller Gmail, til at sende filen PDApp.log til muse-support@adobe.com.

Adobes Muse-team vil analysere logfilen, identificere problemet og kontakte dig med oplysninger om de næste trin.