Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Brug disse teknikker til fejlfinding for at løse problemer, som opstår, når du bruger skrifttyper fra Typekit i Adobe Muse.

Typekit-skrifttyper vises ikke korrekt på websteder fra Adobe Muse, der er blevet lagt online

Når du har offentliggjort dit websted via Business Catalyst, og det er online, vises nogle Typekit-skrifttyper ikke korrekt på det. Skrifttyperne på det online websted vises enten som en standardskrifttype, såsom Arial, eller også er de mindre og anderledes, end de skal være.

Løsning: Deaktiver redigering i browseren

Dette er et kendt problem i Adobe Muse. Du kan løse problemet ved at deaktivere redigering i browseren.

1. I Adobe Muse skal du vælge Fil > Sideindstillinger. Under fanen Avanceret skal du fravælge funktionen Aktivér redigering i browseren.

Aktivér redigering i browseren
    Aktivér redigering i browseren i Adobe Muse

2. Læg webstedet online igen som HTML-kode eller via en FTP-vært.

Typekit-skrifttyper eksporteres ikke fra Adobe Muse

Når du bruger Typekit-skrifttyper på dit websted og eksporterer det som HTML-kode, følger skrifttypen ikke med. I stedet benyttes en standardskrifttype på det online websted.

Når du eksporterer dit websted som HTML eller overfører det til en FTP-vært, vises følgende fejlmeddelelse: "Intern fejl 403: Ugyldig handling".

Løsning: Tilføj dine domænenavne

Typekits Web-skrifttyper leveres kun til de domæner, du har angivet, når du eksporterer webstedet. Når du eksporterer dit websteds HTML-kode fra Adobe Muse eller overfører webstedet til en FTP-vært, skal du angive alle domænenavnene.

Sådan tilføjer du et domænenavn eller en URL-adresse, når du eksporterer dit websteds HTML-kode:

1. Åbn Adobe Muse, og vælg Læg online > Eksportér som HTML.

2. I pop op-vinduet skal du angive webstedets URL-adresse. Hér skal du tilføje alle domænenavnene som en kommasepareret liste.

Løs problemer med Typekit, når du eksporterer dit websted som HTML-kode
    Løs problemer med Typekit, når du eksporterer dit websted som HTML-kode

3. Overfør den nye HTML-kode til din webserver. Typekit-skrifttyperne vises inden for nogle minutter.

Sådan tilføjer du domænenavne, når du overfører dit websted til en FTP-vært:

1. Åbn Adobe Muse, og vælg Læg online > FTP-vært.

2. Log på FTP-serveren med dine brugeroplysninger.

3. I dialogboksen Overfør til FTP-vært skal du angive alle webstedets domænenavne eller URL-adresser.

Overfør websted til FTP-vært
    Løs problemer med Typekit, når dit websted overføres til en FTP-vært

Bemærk:

Hvis dit websted benytter omdirigering, eller hvis det indlæses fra et andet domæne, vises Typekit-skrifttyperne ikke på den endegyldige, online version af webstedet.

Web-skrifttyper genereres ikke, når webstedet lægges online

Når du lægger dit Adobe Muse-websted online, vises følgende fejlmeddelelse: "Fejl 0: Ikke tilsluttet. Koden kunne ikke genereres til én eller flere Web-skrifttyper på siden."

Løsning: Log af Creative Cloud-skrivebordsappen, og log på igen

Denne fejl blev rettet i opdateringen til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra september 2015. Denne fejl vises dog fortsat, hvis du ikke er logget på både Muse, Typekit og Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Sådan løser du problemet:

1. Luk Adobe Muse-programmet.

2. Gå til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og log af via Indstillinger.

Fejl 0: Fejl ved tilslutning i Typekit
    Der kan ikke genereres kode til Typekit-skrifttyper

3. Afslut Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

4. Åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet igen, og log på.

5. Åbn Adobe Muse igen.

Du kan nu overføre dit websted, så det er online, inklusive korrekte Typekit-skrifttyper.

Skrifttyperne Skolar Web og Modesto fra Typekit-biblioteket kan ikke benyttes

Du kan ikke søge, vælge eller bruge skrifttyperne Skolar Web eller Modesto på dine Adobe Muse-websteder.

Løsning: Brug andre skrifttyper til nye websteder

Typekit understøtter ikke længere skrifttyperne Skolar Web og Modesto. Læs mere i denne meddelelse fra Typekit.

Din konto omfatter ikke Typekit

Når du klikker på Tilføj Web-skrifttyper, vises en fejl om, at din konto ikke omfatter Typekit.

Ingen adgang til Typekit
Din konto omfatter ikke Typekit

Løsning: Kontakt kundeservice for at kontrollere, at dine betalinger er korrekte

Du kan ikke bruge Typekit, hvis dine betalinger er under behandling, eller hvis de ikke er gennemført. Abonnementet sættes på hold, indtil betalingen gennemføres korrekt. I mellemtiden kan du benytte alle Creative Cloud-programmer, undtagen Typekit.

Kontakt Kundeservice for at løse dette problem.