Dette dokument indeholder links til direkte download af version 2017.0.4 og 2017.0.2 af Adobe Muse.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Problem

Som en Adobe Muse-bruger kan du ikke downloade eller installere visse ældre versioner af Adobe Muse via Creative Cloud-programmet. Når du åbner Creative Cloud-programmet og klikker på  Installer > Andre versioner, er Adobe Muse 2017.0.4 og 2017.0.2 ikke tilgængelig til download.

Løsning

Installation af Adobe Muse CC 2017.0.4

Windows:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.4 til Windows.

Installationsprogrammet gemmes i standarddownloadmappen på computeren. Dobbeltklik på exe-filen for at fortsætte med installationen.

macOS:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.4 til macOS.

Installationen starter automatisk, når dmg-filen er downloadet.

Installation af Adobe Muse CC 2017.0.2

Windows:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.2 til Windows.

Installationsprogrammet gemmes i standarddownloadmappen på computeren. Dobbeltklik på exe-filen for at fortsætte med installationen.

macOS:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.2 til macOS.

Installationen starter automatisk, når dmg-filen er downloadet.