Installation af ældre versioner af Adobe Muse

Dette dokument indeholder links til direkte download af version 2017.0.4 og 2017.0.2 af Adobe Muse.

Problem

Som en Adobe Muse-bruger kan du ikke downloade eller installere visse ældre versioner af Adobe Muse via Creative Cloud-programmet. Når du åbner Creative Cloud-programmet og klikker på  Installer > Andre versioner, er Adobe Muse 2017.0.4 og 2017.0.2 ikke tilgængelig til download.

Løsning

Installation af Adobe Muse CC 2017.0.4

Windows:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.4 til Windows.

Installationsprogrammet gemmes i standarddownloadmappen på computeren. Dobbeltklik på exe-filen for at fortsætte med installationen.

macOS:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.4 til macOS.

Installationen starter automatisk, når dmg-filen er downloadet.

Installation af Adobe Muse CC 2017.0.2

Windows:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.2 til Windows.

Installationsprogrammet gemmes i standarddownloadmappen på computeren. Dobbeltklik på exe-filen for at fortsætte med installationen.

macOS:

• Klik her for at downloade Adobe Muse 2017.0.2 til macOS.

Installationen starter automatisk, når dmg-filen er downloadet.