Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Problem

Når du forsøger at installere Adobe Muse, får du følgende fejlmeddelelse:

"Der er desværre opstået en fejl.

Applikationen kunne ikke installeres, fordi installationsfilen er beskadiget. Spørg udvikleren, om du kan få en ny installationsfil."

Fejlmeddelelse vedrørende installation

Løsninger

Løsning 1: Installer Adobe AIR

Hent og installer den nyeste version af Adobe AIR.

Når den er installeret, skal du geninstallere Adobe Muse ved at følge trinene i det næste afsnit.

Løsning 2: Afinstaller/geninstaller Adobe Muse

Afinstaller alle installerede kopier/versioner af Adobe Muse ved at følge fremgangsmåden i Afinstaller Adobe Muse.

Du kan fjerne eventuelle resterende elementer ved at slette mappen Adobe Muse, som findes i følgende mapper:

• Mac OS: /Programmer
  • Windows: /Programmer (32-bit) eller /Programmer (x86) (64-bit

Hent og installer derefter den nyeste version af Adobe Muse til Windows eller Mac OS.