Installationsfilen er beskadiget | Muse 7.4

Problem

Når du forsøger at installere Adobe Muse, får du følgende fejlmeddelelse:

"Der er desværre opstået en fejl.

Applikationen kunne ikke installeres, fordi installationsfilen er beskadiget. Spørg udvikleren, om du kan få en ny installationsfil."

Løsninger

Løsning 1: Installer Adobe AIR

Hent og installer den nyeste version af Adobe AIR.

Når den er installeret, skal du geninstallere Adobe Muse ved at følge trinene i det næste afsnit.

Løsning 2: Afinstaller/geninstaller Adobe Muse

Afinstaller alle installerede kopier/versioner af Adobe Muse ved at følge fremgangsmåden i Afinstaller Adobe Muse.

Du kan fjerne eventuelle resterende elementer ved at slette mappen Adobe Muse, som findes i følgende mapper:

• Mac OS: /Programmer
  • Windows: /Programmer (32-bit) eller /Programmer (x86) (64-bit

Hent og installer derefter den nyeste version af Adobe Muse til Windows eller Mac OS.