Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Problem

Når du starter eller installerer Adobe Muse, får du vist fejlmeddelelsen "Der opstod en uventet fejl under behandlingen af din anmodning".

error

Løsninger

Løsningerne herunder er rettet mod forskellige årsager på rodniveau. Følg løsningsforslagene i rækkefølge, og prøv at logge på efter hvert enkelt.

Løsning 1

Sørg for, at Muse kan oprette forbindelse til internettet. Det er nødvendigt, at Muse har adgang til følgende URL-adresser for at godkende et Adobe-id:

• *.adobe.com:443
    • *.adobelogin.com:443

Kontroller adgangen til disse links, ved at besøge dem i din webbrowser. Hvis URL-adresserne viser indhold fra Adobe eller en tom side, men ikke en fejl med "Siden blev ikke fundet" eller "404", har du adgang. Fortsæt til løsning 2.

Løsning 2

Slet filen opm.db i mappen OOBE på den nedenstående placering (afhængigt af operativsystem):

• Mac OS: /Brugere/Brugernavn/Bibliotek/Application Support/Adobe
  • Windows XP: Drev:\Documents and Settings\Brugernavn\Lokale indstillinger\Application Data\Adobe
  • Windows 7: Drev:\Brugere\Brugernavn\AppData\Local\Adobe

Fortsæt til løsning 3, hvis sletning af filen opm.db ikke løser problemet.

Bemærk: På Mac 10.7 og derover kan mappen /Brugere/Brugernavn/Bibliotek være skjult.

Du kan få adgang til den på en af de følgende måder:

• Klik på menuen Gå i et vilkårligt Finder-vindue, og tryk på alternativtasten for at synliggøre Bibliotek i menuen.
  • Klik på menuen Gå i et vilkårligt Finder-vindue, og vælg Gå til mappe. Skriv "~/Bibliotek" i dialogboksen Gå til mappe, og tryk på Retur.

Åbn Application Support i biblioteksmappen, derefter Adobe, derefter OOBE, og slet filen opm.db på denne placering.

Løsning 3

Hvis din internetforbindelse går via et USB-bredbåndskort, skal du starte din prøveversion eller dit abonnement fra en computer med en Wi-Fi- eller Ethernet-forbindelse. Adobe arbejder på at løse dette kompatibilitetsproblem.

Hvis ingen af løsningerne løste problemet, kan du starte en chat-session med en medarbejder. Gå til http://helpx.adobe.com/dk/contact/index.html, og vælg Muse på popup-menuen med produkter for at starte en chat-session om Muse. I menuen Forklar problemet skal du vælge Anvendelse af produktet eller tjenesten. Vælg derefter Jeg har stadig brug for hjælp.