Fælles ukendt fejl ved udgivelse til Business Catalyst

Læs denne artikel om fejlfinding for at rette en "fælles ukendt fejl" ved udgivelse via Business Catalyst i Adobe Muse.

Problem

Følgende fejl vises, når du udgiver et websted vha. funktionen Udgivelse til Business Catalyst:

"Der er opstået en ukendt fejl ved godkendelse af dit Adobe ID  (SHARED_UNKNOWN_ERROR)

Ukendt godkendelsesfejl ved udgivelse af Adobe Muse-websteder til Business Catalyst
Ukendt godkendelsesfejl ved udgivelse af Adobe Muse-websteder til Business Catalyst

Løsning

Problemet opstår, når Adobe Muse og Creative Cloud-programmet ikke er synkroniseret. Fejlen kan også opstå, hvis du logger af Creative Cloud, mens du arbejder med Adobe Muse. Hvis login-vinduet ikke vises med det samme, og du fortsætter med at udgive vha. Business Catalyst, vises fejlmeddelelsen muligvis.

Læs videre, hvis du vil have mulige løsninger på problemet:

Løsning 1

1. Log af Adobe Muse. Klik på Log af i menuen Hjælp.

Sådan logger du af Adobe Muse
    Sådan logger du af Adobe Muse

2. Afslut Adobe Muse-programmet.

3. Genstart Adobe Muse, og angiv dit Adobe ID og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Prøv nu at bruge funktionen Udgiv til Business Catalyst igen.

Løsning 2

Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin:

1. Log af Creative Cloud på computeren.

2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre. Vælg Indstillinger> Generelt > Log af.

Log af Creative Cloud-programmet
    Log af Creative Cloud-programmet

3. Afslut Creative Cloud-programmet. Find følgende mappe:

• Windows: [Systemdrev]:\Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe
    • Mac OS: /Brugere/Brugernavn/Bibliotek/Application Support/Adobe

Omdøb mappen OOBE til OOBE_old.

4. Start Creative Cloud-programmet, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

5. Start Adobe Muse via fanen Apps.

Prøv nu at bruge funktionen Udgiv til Business Catalyst igen.