Læs denne artikel om fejlfinding for at rette en "fælles ukendt fejl" ved udgivelse via Business Catalyst i Adobe Muse.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Problem

Følgende fejl vises, når du udgiver et websted vha. funktionen Udgivelse til Business Catalyst:

"Der er opstået en ukendt fejl ved godkendelse af dit Adobe ID  (SHARED_UNKNOWN_ERROR)

Ukendt godkendelsesfejl ved udgivelse af Adobe Muse-websteder til Business Catalyst
Ukendt godkendelsesfejl ved udgivelse af Adobe Muse-websteder til Business Catalyst

Løsning

Problemet opstår, når Adobe Muse og Creative Cloud-programmet ikke er synkroniseret. Fejlen kan også opstå, hvis du logger af Creative Cloud, mens du arbejder med Adobe Muse. Hvis login-vinduet ikke vises med det samme, og du fortsætter med at udgive vha. Business Catalyst, vises fejlmeddelelsen muligvis.

Læs videre, hvis du vil have mulige løsninger på problemet:

Løsning 1

1. Log af Adobe Muse. Klik på Log af i menuen Hjælp.

Sådan logger du af Adobe Muse
    Sådan logger du af Adobe Muse

2. Afslut Adobe Muse-programmet.

3. Genstart Adobe Muse, og angiv dit Adobe ID og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Prøv nu at bruge funktionen Udgiv til Business Catalyst igen.

Løsning 2

Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin:

1. Log af Creative Cloud på computeren.

2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre. Vælg Indstillinger> Generelt > Log af.

Log af Creative Cloud-programmet
    Log af Creative Cloud-programmet

3. Afslut Creative Cloud-programmet. Find følgende mappe:

• Windows: [Systemdrev]:\Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe
    • Mac OS: /Brugere/Brugernavn/Bibliotek/Application Support/Adobe

Omdøb mappen OOBE til OOBE_old.

4. Start Creative Cloud-programmet, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

5. Start Adobe Muse via fanen Apps.

Prøv nu at bruge funktionen Udgiv til Business Catalyst igen.