Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Problem

Du bliver bedt om at logge på, når du starter Adobe Muse eller Creative Cloud Connection på Windows XP eller en virtuel maskine efter at have installeret en opdatering til Adobe Application Manager.

Løsning

1. Luk Muse/Creative Cloud Connection.

2. Åbn mappen Binary i installationsmapperne. Placeringen af produkt og operativsystem er angivet nedenfor.

Muse

Windows (64-bit): \Programmer (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

For eksempel: C:\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

Windows (32-bit): \Programmer\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

Mac: /Programmer/Adobe Muse.app/Contents/Resources/META-INF/AIR/extensions/com.adobe.ims.extensions/META-INF/ANE/MacOS-x86/IMSLibANE.framework/Versions/A/Libraries

Creative Cloud Connection

Windows (64-bit): \Programmer\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection (64 Bit)

I 32-bit Windows er det som regel: \Programmer\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection

Mac: /Programmer/Adobe Creative Cloud Connection/Adobe Creative Cloud Connection.app/Contents

3. Omdøb den binære fil IMSLib.dll (Windows) eller IMSLib.dylib (Mac) ved at føje ".bak" til slutningen af filnavnet (f.eks. IMSLib.dll.bak).

Bemærk:

Hvis det er nødvendigt at opdatere Muse eller Creative Cloud Connection, skal du sørge for, at de originale filer er gendannet, eller geninstallere programmet.

4. Download og pak den nye version af filen ud, og anbring den i den samme mappe som originalen. Downloadlinket findes under disse instruktioner.

5. Start Muse/Creative Cloud Connection, og log på.

Download