Læs dette emne for at få at vide, hvordan du retter fejl, der opstår, når du udgiver et Adobe Muse-websted vha. Business Catalyst.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Der opstår fejl ved udgivelse af et Business Catalyst-websted

Følgende fejl opstår, når du udgiver et websted til Business Catalyst:

"Der er opstået en uventet Adobe Business Catalyst-fejl [0, 0]."

Der er opstået en uventet Adobe Business Catalyst-fejl [0, 0].
Der er opstået en uventet Adobe Business Catalyst-fejl [0, 0].

Løsning 1: Opret endnu en Windows-administratorkonto.

Opret en administratorkonto på Windows-computeren, og udgiv derefter webstedet til Business Catalyst ved hjælp af den nye konto. Du kan få flere oplysninger i Oprettelse af en brugerkonto.

Løsning 2: Nulstil Internet Explorer

1. Luk Adobe Muse, og åbn Internet Explorer.
  2. Åbn menuen Funktioner, og vælg Internetindstillinger.
  3. Klik på fanen Avanceret, og vælg NULSTIL under Nulstil Internet Explorer-indstillinger.