Uventet fejl ved udgivelse af et Business Catalyst-websted

Læs dette emne for at få at vide, hvordan du retter fejl, der opstår, når du udgiver et Adobe Muse-websted vha. Business Catalyst.

Der opstår fejl ved udgivelse af et Business Catalyst-websted

Følgende fejl opstår, når du udgiver et websted til Business Catalyst:

"Der er opstået en uventet Adobe Business Catalyst-fejl [0, 0]."

Der er opstået en uventet Adobe Business Catalyst-fejl [0, 0].
Der er opstået en uventet Adobe Business Catalyst-fejl [0, 0].

Løsning 1: Opret endnu en Windows-administratorkonto.

Opret en administratorkonto på Windows-computeren, og udgiv derefter webstedet til Business Catalyst ved hjælp af den nye konto. Du kan få flere oplysninger i Oprettelse af en brugerkonto.

Løsning 2: Nulstil Internet Explorer

1. Luk Adobe Muse, og åbn Internet Explorer.
  2. Åbn menuen Funktioner, og vælg Internetindstillinger.
  3. Klik på fanen Avanceret, og vælg NULSTIL under Nulstil Internet Explorer-indstillinger.