Læs artiklen for at afhjælpe fejlen "Der opstod en uventet fejl" i Adobe Muse.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Problem

Den følgende fejlmeddelelse vises i Adobe Muse:

"Der opstod en uventet fejl.

Der opstod en uventet fejl under behandlingen af din anmodning. Prøv igen på et senere tidspunkt.

I-200."

Fejlmeddelelse

Bemærk:

Prøv følgende løsninger i rækkefølge. Hvis den første løsning ikke afhjælper problemet, skal du prøve den næste løsning og fortsætte, indtil problemet er løst.

Slet mappen OOBE

Slet mappen OOBE, som du finder på følgende placeringer:

Mac OS:
~/Bibliotek/Application Support/Adobe *
Windows XP:
\[Bruger]\Lokale indstillinger\Programdata\Adobe
Windows 7 og Vista:
\[Bruger]\AppData\Local\Adobe

Den indbyggede søgefunktion i Mac OS og Windows finder ikke skjulte filer eller mapper. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du finder skjulte filer eller mapper på computer, kan du læse følgende:

Mac OS:
Vælg Gå til mappe fra menuen Gå i Finder, og skriv ~/Bibliotek/Application Support/Adobe. Slet mappen OOBE.
Windows XP:
Klik på Start. Skriv run, og tryk på Enter. Skriv %userprofile%\Lokale indstillinger\Programdata\Adobe. Slet mappen OOBE.
Windows 7 og Vista: Klik på Start. Skriv run, og tryk på Enter. Skriv %localappdata%\Adobe. Slet mappen OOBE.

*På Mac OS skal du sørge for at tømme papirkurven, når du har slettet mappen OOBE.

Bemærk:

Der er flere oplysninger om, hvordan du viser skjulte mapper i Windows, under Vis skjulte filer, mapper og filtypenavne.

Hvis du ikke kan slette mappen OOBE (Windows) eller tømme papirkurven (Mac OS), er en af filerne i denne mappe sandsynligvis i brug i en anden aktiv Adobe-app. Følg disse trin for at afslutte en aktiv app:

1. Start Jobliste (Windows) eller Aktivitetsovervågning (Mac OS).
  2. I Jobliste/Aktivitetsovervågning skal du vælge Afslut proces/Afbryd for at afslutte følgende processer, hvis du opdager, at de kører, og så prøve at slette mappen OOBE eller at tømme papirkurven:
  •     AAM Updates Notifier
  •     CoreSync
  •     Creative Cloud
  •     Adobe Muse

Bemærk:

Du finder flere oplysninger om afslutning af aktive processer eller programmer via følgende link:

Afinstallation af Adobe Muse

1. Afinstaller alle kopier af Adobe Muse ved at følge vejledningen i Afinstallation af Adobe Muse.

2. Slet mappen Adobe Muse i den følgende placering:

• Mac OS: ~/Programmer
    • Windows: \Programmer (32-bit) og \Programmer (x86) (64-bit)
  3. Slet mapperne OOBE og MBLStore (hvis de findes) fra følgende placeringer:

• Mac OS:~/Bibliotek/Application Support/Adobe
    • Windows XP: \[Bruger]\Lokale indstillinger\Programdata\Adobe
    • Windows 7 og Vista: \[Bruger]\AppData\Local\Adobe
  4. Slet mappen AdobeMuse fra den følgende placering:

• Mac OS: ~/Bibliotek/Indstillinger
    • Windows XP:  \Dokumenter og indstillinger\[Bruger]\Programdata
    • Windows 7 og Vista: \[Bruger]\AppData
  5. (Kun på Mac OS) Slet også AdobeMuse.plist og AdobeMuse.plist.lockfile (hvis de findes) i biblioteket ~/Bibliotek/Indstillinger.

6. Når du er færdig med afinstallationen og oprydningen, skal du hente den nyeste version af Adobe Muse:

7. Foretag installationen vha. det nye installationsprogram, som kan hentes via ovenstående link.

Deaktiver antivirusprogrammet og firewallen

Deaktiver antivirusprogrammet og firewallen, og prøv derefter at starte programmet igen.

Brug administratorrettigheder til installationen

Opret en ny brugerkonto med administratorrettigheder på computeren, og installer programmet under denne brugerkonto.

Du finder flere oplysninger om administratorkonti via følgende link:

Brug WMIDiag

I visse tilfælde kan problemer med WMI på Windows-baserede systemer resultere i denne fejlmeddelelse. Brug WMIDiag-værktøjet, som det forklares i følgende artikel fra Microsoft Vidensbase:

WMIDiag og rettelse af fejl med WMI i Windows

Kontakt Adobe

Hvis ingen af løsningerne hjælper, skal du kontakte os med oplysninger om problemet og vedhæfte logfilerne Muselog.txt og PDApp.log, når du indsender sagen.

Placering af filen Muselog.txt:

Mac OS /Dokumenter
Windows \[Bruger]\Dokumenter

Placering af filen PDApp.log:

Mac OS ~/Bibliotek/Logs
Windows XP \[Bruger]\Lokale indstillinger\Temp
Windows 7 og Vista \[Bruger]\AppData\Local\Temp