Læs denne artikel for at få mere at vide om systemkrav til Adobe Muse CC til Mac og Windows OS.

Systemkrav til Adobe Muse CC 2017

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-processor (2 GHz eller hurtigere)
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64 bit), Windows 8.1 (64 bit) eller Windows 10 (64 bit)
  • 2 GB RAM
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

macOS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • macOS v10.12 eller OS X v10.11 (64-bit) eller v10.10 (64-bit)
  • 2 GB RAM
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Bemærk:

* MEDDELELSE TIL BRUGERE: Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere, som er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere brugsvilkår samt Adobes Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online (se http://www.adobe.com/dk/legal.html). Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan uden varsel ændres eller lukkes. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Hvis du bruger Windows 7 eller Windows 8.1, skal du installere følgende opdateringer:

• Til Windows 7: Se dette dokument for at få yderligere oplysninger om Windows-opdateringen.
  • Til Windows 8.1: Se dette dokument for at få yderligere oplysninger om Windows-opdateringen.

Du skal også installere Opdateringen til Universal C Runtime i Windows.

Systemkrav til Adobe Muse CC 2015.2

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-processor (2 GHz eller hurtigere)
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64 bit), Windows 8.1 (64 bit) eller Windows 10 (64 bit)
  • 2 GB RAM
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

Hvis du bruger Windows 7 eller Windows 8.1, skal du installere følgende opdateringer:

• Windows 7: Se dette downloadlink for at installere opdateringer til Windows 7.
  • Windows 8.1: Se dette downloadlink for at installere opdateringer til Windows 8.1.

Du skal også installere Opdateringer til Universal C Runtime i Windows.

macOS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • OS X v10.9 eller v10.10 (64-bit) eller v10.11 (64-bit)
  • 2 GB RAM
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Bemærk:

* MEDDELELSE TIL BRUGERE: Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere, som er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere brugsvilkår samt Adobes Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online (se http://www.adobe.com/dk/legal.html). Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan uden varsel ændres eller lukkes. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Systemkrav til Adobe Muse CC (2015.1 og 2015)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor (2GHz eller hurtigere) med 64-bit understøttelse
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64 bit), Windows 8 (64 bit), Windows 8.1 (64 bit) eller Windows 10.0 (64 bit)
  • 1GB RAM
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*
  • Adobes onlinetjenester, der integrerer med Adobe Muse CC, er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år.

Bemærk:

32-bit systemer understøttes ikke længere i Adobe Muse CC 2014 og nyere versioner.

macOS

• Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • OS X, v10.9, v10.10 eller v10.11
  • 1GB RAM
  • Adobes onlinetjenester, der integrerer med Adobe Muse CC, er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år.
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

Bemærk:

32-bit systemer understøttes ikke længere i Adobe Muse CC 2014 og nyere versioner.

* MEDDELELSE TIL BRUGERE: Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere, som er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere brugsvilkår samt Adobes Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online (se http://www.adobe.com/dk/legal.html). Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan uden varsel ændres eller lukkes. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Systemkrav til Adobe Muse CC (2014) og tilgængelige sprog

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor (2 GHz eller hurtigere) med 64-bit understøttelse
  • Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 7 med Service Pack 1 (64 bit), Windows 8 (64 bit) eller Windows 8.1 (64 bit)
  • 2 GB RAM
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*
  • Adobes onlinetjenester, der integrerer med Adobe Muse CC, er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år.

Bemærk: 32-bit systemer understøttes ikke længere fra og med juni 2014.

macOS

• Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • OS X v10.7, v10.8, v10.9 eller v10.10
  • 2 GB RAM
  • Adobes onlinetjenester, der integrerer med Adobe Muse CC, er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år.
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

Bemærk: 32-bit systemer understøttes ikke længere fra og med juni 2014.

* MEDDELELSE TIL BRUGERE: Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år og kræver accept af yderligere vilkår for anvendelse samt Adobes Politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Applikationer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

Adobe Muse CC fås på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

繁體中文

한국어

Systemkrav til Adobe Muse CC

Windows

• 2.33GHz Intel® Pentium® 4, AMD Athlon® 64 2800+ eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows® XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 3, Windows Server® 2003 eller 2008, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (inkl. 64-bit-udgaver) med Service Pack 2, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM
  • Adobe® AIR® 3.3

macOS

• Intel Core™ Duo-processor eller hurtigere
  • OS X v10.6 til v10.9
  • 1 GB RAM
  • Adobe AIR 3.3

Download den seneste version af Adobe AIR.

Adobes onlinetjenester, der integrerer med Adobe Muse CC, er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en internetforbindelse og accept af yderligere vilkår.

Bemærk: Windows 2000 og PowerPC® til macOS er ikke understøttet.