Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

JotForm er en webbaseret WYSIWYG-formularbyggertjeneste, som bruges til at oprette komplekse formularer. Med JotForm kan du oprette formularer, integrere dem på dit website og modtage svar via e-mail. Du kan finde yderligere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om JotForm.

Med en JotForm-tjeneste kan du lade en besøgende uploade dokumenter, lave brugerundersøgelser, kalendere og meget mere. Generelt er oprettelse og integrering af en sådan form på et website en kompliceret proces, men med den nye JotForm-widget er det en proces i tre trin.

Download JotForm-widget

1. Åbn følgende link til Muse Widget-biblioteket i en browser:

http://musewidgets.com/collections/all/products/jotform-widget

2. Klik på knappen Get this widget.

JotForm-widgeten er downloadet til mappen Downloads. Mappen Downloads er konfigureret forskelligt afhængigt af din computers operativsystem og den browser, du brugte til at downloade denne widget.

Tilføj og konfigurer en kompleks formular

Gør følgende for at tilføje en kompleks formular til et website:

1. I Adobe Muse skal du vælge Vindue > Bibliotek for at åbne panelet Bibliotek. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke på knappen og importere den JotForm-widget, du downloadede. Få mere at vide om download af widgeten i Download JotForm-widget.

2. I panelet Biblioteket skal du vælge JotForm > JotForm og trække widgeten til websitelærredet.

3. Vælg JotForm-widgeten, og klik på knappen for at åbne panelet Indstillinger.

JotFormMuse
  4. I panelet Indstillinger skal du indtaste følgende:

JotForm ID

Et unikt id for din JotForm-formular.

Allow Form Scrolling

Du kan vælge at aktivere rullepanel i formularen. Indstillingen Allow Scrolling er nyttig, hvis du har en stor formular, som skal passe ind i et lille område og giver besøgende mulighed for at rulle inden for formularens ramme.

5. Klik uden for panelet Indstillinger for at afslutte. Du kan udføre forhåndsvisning på websiden eller websitet med tilstanden Forhåndsvisning i Adobe Muse eller vælge Filer > Forhåndsvisning af side i browser-indstillingen.

JotFormPreview