Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Fotoalbumkarruseller er et must i enhver virksomhed, portefølje eller websiteskabelon. En fotoalbumkarrusel er et interaktivt webelement, der giver brugerne mulighed for at gennemse fotos via en billedskyder. Som webdesigner kan du vælge at vise billeder i en markeringsramme i fotoalbumkarruseller. Med Adobe Muse kan du tilføje og konfigurere, ændre størrelse og anbringe fotoalbumkarruseller på dit website i et par enkle trin.

Download Carousel Gallery-widgeten

1. Klik på knappen Get this widget.

Carousel Gallery-widgeten er downloadet til mappen Downloads. Mappen Downloads er konfigureret forskelligt afhængigt af din computers operativsystem og den browser, du brugte til at downloade denne widget.

Tilføj og konfigurer et karruselgalleri

Gør følgende for at tilføje et karruselgalleri til et website:

1. I Adobe Muse skal du vælge Vindue > Bibliotek for at åbne panelet Bibliotek. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke på knappen og importere Carousel Gallery-widgeten.

Få flere oplysninger om download af Carousel Gallery-widgeten i Download Carousel Gallery-widgeten.

2. I panelet Biblioteket skal du vælge Carousel Gallery > Carousel Gallery og trække widgeten til websitelærredet.

3. Isoler og vælg widgeten Carousel Gallery, og klik på knappen for at åbne panelet Indstillinger.

CarouselGalleryImageLoader
  4. Gør et af følgende i panelet Indstillinger:

• Klik på Tilføj fil, og gå til en placering på din computer for at vælge et billede.
    • Angiv et funktionelt link til et billede i feltet Link til billede.

Gentag denne handling for alle de billeder, du vil føje til karrusellen.

5. Vælg Carousel Gallery-widgeten, og klik på knappen for at åbne panelet Indstillinger.

CarouselGalleryWidget
  6. I panelet Indstillinger skal du indtaste følgende:

Automatisk afspilning

Tillad fotoalbumkarrusellen at rulle automatisk på websitet.

Billedafstand

Angiv afstanden mellem billederne i karrusellen.

Billedbredde

Angiv den maksimale bredde af billederne i pixel.

Billedhøjde

Angiv den maksimale højde for billederne i pixel.

7. Klik uden for indstillingspanelet for at afslutte. Du kan udføre forhåndsvisning på websiden eller websitet med tilstanden Forhåndsvisning i Adobe Muse eller vælge Filer > Forhåndsvisning af side i browser-indstillingen.

CarouselGalleryPreview