Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Med Adobe Muse kan du lave en dynamisk integration af en Wordpress- eller Tumblr-blog på dit website. At integrere et blogfeed på dit Adobe Muse-website er grundlæggende det samme som at integrere en YouTube-video, hvor Adobe Muse kræver adgang til RSS-feedets URL-adresse. Du kan derefter bruge Easy Feed-widgeten til at integrere blogs fra de fleste platforme.

Tilføjelse af et blogfeed til et website er en nem måde at vise de seneste indlæg, nyheder og opdateringer på en dynamisk måde. Du kan konfigurere Easy Feed-widgeten til at vise de seneste opdateringer først, medier (billeder eller videoer) med blogs, som ikke er Wordpress, og tilpasse komponenten til dit design.

Download RSS-blog-widgeten

1. Åbn dette link (Muse Widget-biblioteket) i en browser.

2. Klik på knappen Get this widget.

RSS Blog-widgeten downloades til mappen Downloads. Mappen Downloads er konfigureret forskelligt afhængigt af din computers operativsystem og den browser, du brugte til at downloade denne widget.

Tilføj og konfigurer et blogfeed

Gør følgende for at tilføje en blog på din webside:

1. I Adobe Muse skal du vælge Vindue > Bibliotek for at åbne panelet Bibliotek. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke på knappen og importere RSS-blog-widgeten.

Få flere oplysninger om download af RSS Blog-widgeten i Download RSS Blog-widget.

2. I panelet Biblioteket skal du vælge RSS Feed > RSS Feed og trække widgeten til websitelærredet.

3. Vælg RSS Feed-widgeten, og klik på knappen for at åbne panelet Indstillinger.

RSS-feed-widget
  4. I panelet Indstillinger skal du indtaste følgende:

Blogtype

Angiv, hvilken blogtype du integrerer. Hvis du vil integrere en Wordpress-blog, skal du vælge indstillingen Wordpress (medier understøttes ikke) og Andre (Full Size Images eller Images Left), hvis du bruger andre blogplatforme.

Billedbredde

Angiv bredden for de billeder, der streames fra bloggen.

URL-adressen på RSS-feedet

Angiv URL-adressen på RSS-feedet til den blog, som du vil integrere. Du kan bruge Feedburner-tjenesten til at generere RSS Feed-URL-adresser.

Feed ID

Angiv en unik værdi for Feed ID. For eksempel: museblog123

Antal indlæg

Angiv det maksimale antal indlæg, du ønsker at få vist på websitet.

Mellemrum mellem hvert element

Angiv afstanden mellem hvert indlæg (i pixels), når de vises på websitet.

Vis indhold

Vælg denne indstilling for at få vist indholdet af hver enkelt blog.

Brug udsnit

Når denne indstilling er markeret, vises kun et udsnit af indholdet.

Vis medier

Vælg denne indstilling for at få vist medier såsom billeder, video og meget mere.

Indstil titelmærke

Afhængigt af, hvordan du har organiseret din afsnitstypografi, kan du indstille titelmærket for en overskrift eller et afsnitsmærke.

Vis dato

Når denne indstilling er valgt, viser Adobe Muse dato og klokkeslæt for, hvornår et blogindlæg sidst blev opdateret.

Datoformat

Angiv et passende datoformat. Du kan vælge at få vist dato og klokkeslæt, kun dato eller kun klokkeslæt for den seneste opdatering af blogindlægget.

Sorter efter

Sortere blogindlæg efter enten dato eller tidspunkt for sidste opdatering af blogindlægget.

Ticker-indstillinger

Vælg for at aktivere tickere for den integrerede blog, og angiv også Ticker-elementer pr. slide og Ticker-hastighed.

5. Klik uden for indstillingspanelet for at afslutte. Du kan udføre forhåndsvisning på websiden eller websitet med tilstanden Forhåndsvisning i Adobe Muse eller vælge Filer > Forhåndsvisning af side i browser-indstillingen.

Anvend tekstformater

1. Når du trækker RSS-blog-widgeten til widget-lærredet, vises stilblokken sammen med den integrerede blog.

Anvend tekstformater

Stilblokken giver en direkte eksempelvisning af stilændringer, du anvender på forskellige dele af den integrerede blog. Som standard vil titel-, dato- og afsnitstyper være tilgængelige. Du kan dog vælge at tilføje flere typer.

2. Vælg Vindue > Afsnitstyper for at åbne afsnitstypepanelet. Bemærk, at der allerede er anført tre afsnitstyper:

• RSS-dato
    • RSS-afsnit
    • RSS-titel
    afsnitsformatpanel
  3. Vælg tekstkomponenten, du vil ændre stil på i stilblokken, og vælg din foretrukne stil. For eksempel Titel.

4. I panelet Afsnitstype er stilen, som er knyttet til tekstkomponenten, tilsidesat og angivet med et +-symbol. For eksempel vil afsnitstypen RSS-titel blive tilsidesat i tilfælde af titeltekstkomponent. Klik på knappen for at omdefinere afsnitstypen og anvende nye egenskaber til de markerede tekstkomponenter.

5. Klik på Vis for at teste de opdaterede stilegenskaber for tekstkomponenten.