Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Med Adobe Muse kan du tilføje videoer til websidebaggrunden. Typisk tilføjes videobaggrunde, så de afspiller automatisk, når en side indlæses. Videobaggrunde kan bidrage til meget inspirerende webindhold.

Med Background Video-widgeten i Adobe Muse kan du tilføje videobaggrund til et website med blot et par klik. Denne widget er fuldt konfigurerbar og kræver et videolink til YouTube eller Vimeo.

Download Background Video-widgeten

1. Klik på knappen Get this widget.

Background Video-widgeten er downloadet til mappen Downloads. Mappen Downloads er konfigureret forskelligt afhængigt af din computers operativsystem og den browser, du brugte til at downloade denne widget.

Tilføj og konfigurer videobaggrund

For at tilføje en videobaggrund til et website skal du gøre følgende:

1. I Adobe Muse skal du vælge Vindue > Bibliotek for at åbne panelet Bibliotek. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke på knappen og importere Background Video-widgeten.

Få flere oplysninger om download af Background Video-widgeten i Download Background Video-widget.

2. I panelet Biblioteket skal du vælge Background Video > Background Video og trække widgeten til websitelærredet.

3. Vælg Background Video-widgeten, og klik på knappen for at få vist panelet Indstillinger.

Indstillinger for Background Video-widget
  4. I panelet Indstillinger skal du indtaste følgende:

Video-URL-adresse til YouTube/Vimeo

Angiv URL-adressen til den Vimeo- eller YouTube-video, du vil tilføje som videobaggrund. Sørg for at kopiere den fulde URL-adresse til feltet Video-URL.

F.eks. https://www.youtube.com/watch?v=8eDuupJ9Uus.

Lydstyrke

Angiv lydstyrken for videobaggrunden. Hvis du vil slå lyden fra, skal du indstille lydstyrken til nul.

Skjul video (designtidspunkt)

Med denne indstilling kan du stoppe afspilningen af videoen, når du designer, og når du får vist forhåndsvisning af websitet. Indstillingen Skjul video kan være nyttig, når du vil foretage ændringer på websitet og udføre forhåndsvisning, men ikke ønsker, at videobaggrunden skal indlæse hver gang.

Tillad kontrolelementer til video

Du kan aktivere kontrolelementer til afspilning af videobaggrund. Kontrolelementerne er synlige, når en besøgende på websitet holder markøren over videoens område.

Brug HD, når det er muligt

YouTube og Vimeo understøtter HD-video. Når den er valgt, tillader indstillingen widgeten at intelligent beslutte, om den skal vise en HD- eller SD-version af videoen.

Loop video

Angiv, om du ønsker, at videoen skal afspilles i kontinuerligt loop.

Skjul annoncer

Tillad, at videobaggrunden zoomer ind på videoafspilningen, og skjul eventuelle annoncemasker.

5. Klik uden for indstillingspanelet for at afslutte. Du kan udføre forhåndsvisning på websiden eller websitet med tilstanden Forhåndsvisning i Adobe Muse eller vælge Filer > Forhåndsvisning af side i browser-indstillingen.